Forum » Loža » iscem annonymous stran...
iscem annonymous stran...
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
X0r ::
zivjo!
pozabil sem ime strani v glavnem je delovala kot nekaksen proxy da si prek te strani lahko dostopal po drugih straneh z annonimnim dostopom upisal si url page in te je odpelal tja ?
rad bi dostopal do www.roguesci.org vec ko 1leto sem lahko dostopal na njo + sem member zdaj pa mi kar naenkrat napise Forbidden
You don't have permission to access / on this server ! to se mi dogaja od takrat ko sem si na siolu uredil static ip in imam nov RANGE ipjev 86.61.x.x!
btw...
stran drugace deluje poskeniral sem par ipjev in nasel z mukami nek pocasen proxy!
zato bi prosil vse ce kdo ve stran preko katere bi lahko dostal na to stran anonimno ?
najleposa hvala za pomoc !
Regards
x0r
pozabil sem ime strani v glavnem je delovala kot nekaksen proxy da si prek te strani lahko dostopal po drugih straneh z annonimnim dostopom upisal si url page in te je odpelal tja ?
rad bi dostopal do www.roguesci.org vec ko 1leto sem lahko dostopal na njo + sem member zdaj pa mi kar naenkrat napise Forbidden
You don't have permission to access / on this server ! to se mi dogaja od takrat ko sem si na siolu uredil static ip in imam nov RANGE ipjev 86.61.x.x!
btw...
stran drugace deluje poskeniral sem par ipjev in nasel z mukami nek pocasen proxy!
zato bi prosil vse ce kdo ve stran preko katere bi lahko dostal na to stran anonimno ?
najleposa hvala za pomoc !
Regards
x0r
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se da doma nastaviti več proxyjev z različnimi IPji?Oddelek: Omrežja in internet | 1740 (1496) | broken/link |
» | Internetna stran in domač serverOddelek: Omrežja in internet | 3584 (3420) | Seljak |
» | Hiter tuji proxyOddelek: Omrežja in internet | 7080 (3731) | poweroff |
» | PandoraOddelek: Loža | 1922 (1361) | Tic |
» | GeorgeWBush.com nedosegljivOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2513 (2513) | Jst |