Forum » Programska oprema » Norton Ghost in XP
Norton Ghost in XP
ponco78 ::
Imam problem...
Uporabljam prenosnik in USB rack v katerega vstavim prazen disk in bi rad na njega prenesel *.gho file (rad bi nalozil image file, ki sem ga kreiral v DOSu z Norton Ghostom).
Probal sem z NortonGhost2002 v XP-jih pa mi nerata...tam lahkho samo odprem *.gho file in skopiram vse datoteke na nov disk.
Jaz bi rad prenesel komplet (tudi boot particije..se pravi preslikal na novo kompleten disk)
any idea??
Uporabljam prenosnik in USB rack v katerega vstavim prazen disk in bi rad na njega prenesel *.gho file (rad bi nalozil image file, ki sem ga kreiral v DOSu z Norton Ghostom).
Probal sem z NortonGhost2002 v XP-jih pa mi nerata...tam lahkho samo odprem *.gho file in skopiram vse datoteke na nov disk.
Jaz bi rad prenesel komplet (tudi boot particije..se pravi preslikal na novo kompleten disk)
any idea??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2502 (2502) | McMallar |
» | Star sistem na nov disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 1218 (1063) | Tear_DR0P |
» | Image diska in postavitev sistemaOddelek: Programska oprema | 1089 (992) | majlo |
» | Kaj uporabiti za zaščito podatkov in konfiguracije?Oddelek: Programska oprema | 956 (849) | boych |
» | Kopiranje celotnega sistema na nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1102) | ali3n |