Forum » Navijanje » voltaža proca...
voltaža proca...
HyperGL ::
imam Athlona Thunderbirda 1200 in me zanima zakaj mi vsak program pokaže svoje vrednosti glede voltaže... zanimivo je tudi to, da tudi bios pokaže čisto neke tretje vrednosti... no... saj vem, da je potrebno pri vsakem programu kej dodati ali odvzeti... samo tako nihanje grafa kot je pri meni... še nisem vidu...
check out...
kot vidite je graf totalno odbit... kot, da bi bil na norih gobah... :P
aja... pa še to... ko vžgem računalo, se proc segreje do 34 stopinj... takrat ima voltažo 1,85 pribižno... če ga pa dam v standby, pa potem prikličem spet k življenju... se voltaža zviša na 1,93 in temperatura pade iz 34 na 24! a je to možno?, da se zaradi višje voltaže zniža temp? in še to... sodeč po CPU-Z se ob spremembi voltaže, množilnik in fsb ne spremenita...
check out...
kot vidite je graf totalno odbit... kot, da bi bil na norih gobah... :P
aja... pa še to... ko vžgem računalo, se proc segreje do 34 stopinj... takrat ima voltažo 1,85 pribižno... če ga pa dam v standby, pa potem prikličem spet k življenju... se voltaža zviša na 1,93 in temperatura pade iz 34 na 24! a je to možno?, da se zaradi višje voltaže zniža temp? in še to... sodeč po CPU-Z se ob spremembi voltaže, množilnik in fsb ne spremenita...
balocom ::
Slabo napajanje? Se sliš kako cviljenje zraven?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
HyperGL ::
ne, dvomim da je slabo napajanje... sm glih dal nov napajalnik od chiefteca... vse druge voltaže so zeloo konstante... proti unim od prejšnjega napajlca... cviljenja pa tudi ni... vse dela super, samo temp in voltaža jedra se nenehno spreminjata iz enga v drug ekstrem... why that?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HyperGL ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forwardiranje portov preko ICS ter network bridgeOddelek: Omrežja in internet | 1243 (1163) | Saladin |
» | Editor za Atijeve BIOSe?Oddelek: Navijanje | 1002 (767) | MasterMiG |
» | virusi,trojanci,spyware... pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (1142) | Uros!no |
» | GF 6600 GT - pokvarjena?Oddelek: Strojna oprema | 1418 (1076) | bond007 |
» | Graf+excel=??????Oddelek: Programska oprema | 3683 (3643) | gzibret |