Forum » Pomoč in nasveti » Asus wl 500g - zlomljena antena
Asus wl 500g - zlomljena antena
alexv ::
Zlomila se mi je antena v zgibi, zanima me kje bi lahko dobil drugo oz. kako popravim obstoječo kako moram skupaj dati del, ki se prišraufa na router in žička ki gre v anteno (kam sredinsko žičko in kam žičke okoli in ali mora biti srednja žička tako dolga, da se dotika špica, ki je na routerju in kateri pride v del o katerem sem na začetku govori (da se prišraufa).
A se morata špic na routerju in sredinska žička kabla, ki je v anteni (črna platična palčka).
Kompliciram ha, morda pa me bo kdo razumel in ve kaj rabim!
Vesel božič in srečno v 2006
A se morata špic na routerju in sredinska žička kabla, ki je v anteni (črna platična palčka).
Kompliciram ha, morda pa me bo kdo razumel in ve kaj rabim!
Vesel božič in srečno v 2006
Lep pozdrav !
Alex
Spajky ::
tista sredinska žićka na anteni se mora dotikat sredinskega jezička na konektorju na kartici/antenskem priključku, ono okoli (oklep) pa rinke na vtičnici za anteno na ruterju...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se povezati na javni WiFiOddelek: Omrežja in internet | 3508 (2389) | Racunalnik |
» | antenski konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1087 (933) | MTB |
» | Samsung galaxy s3 signal- problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1069) | LojzePek |
» | konektorOddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1478) | ToniT |
» | Vprasanja glede vezave tv ant. ojacevalcaOddelek: Zvok in slika | 1272 (1110) | damn |