Forum » Programska oprema » Zvok za klik pri mozili?
Zvok za klik pri mozili?
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako narediti tisti klik ki je pri internet explorerju ko klikneš na neko stran v zvokih se mu reče začni krmarjenje?
Pri internet explorerju sem ga imel nastavljenega pa mi je normalno delal ko pa sem mozilo inštaliral pa je ta zvok zginil kako ga v mozili nastaviti da bo delal isto kot pri explorerju?
Hvala vam za odgovore.
Zanima me kako narediti tisti klik ki je pri internet explorerju ko klikneš na neko stran v zvokih se mu reče začni krmarjenje?
Pri internet explorerju sem ga imel nastavljenega pa mi je normalno delal ko pa sem mozilo inštaliral pa je ta zvok zginil kako ga v mozili nastaviti da bo delal isto kot pri explorerju?
Hvala vam za odgovore.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
nokia6310 ::
Še en problem imam:
Na določenih straneh se z mozilo enostavno ne morem prijaviti in imam veliko problemov z explorerjem nisem imel nikoli problemov ve mogooče kdo v čem bi bil problem?
Na določenih straneh se z mozilo enostavno ne morem prijaviti in imam veliko problemov z explorerjem nisem imel nikoli problemov ve mogooče kdo v čem bi bil problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE8 proti avast-u?Oddelek: Programska oprema | 1505 (1290) | Duhec |
» | Požrešen Firefox CPU load 85% ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 593 (523) | Vanquish |
» | pomagaj adobe flash playerOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (909) | bluefish |
» | Mozila in explorerOddelek: Pomoč in nasveti | 1556 (1401) | jan01 |
» | Linki ponovno dovoljeni za IE uporabnikeOddelek: Novice / Varnost | 2715 (2715) | Vlady |