Forum » Pomoč in nasveti » optična brezžična miška Trust
optična brezžična miška Trust
boss-tech ::
trust 250sp -me zanima al je to normaln da mi zdrži nekaj ur- pa filat jo tud morm ful dolg. drgač pa ni velik stara- par mescov. nej zamenjam baterije?
- spremenil: boss-tech ()
farko ::
Menda bodo krive baterije.Poskusi jihz zamenjat pa boš videl kaj je krivo.Da ti jo pa dolgo fila pa jaz malo sumim polnilec,da ti jo ne nafila dost.
farko
hihitavc ::
Hm...
To miško imam tudi jaz.
Meni zdrži recimo 2 dni, potem pa jo dam čez noč na polnilec in spet drži dva dni...
To miško imam tudi jaz.
Meni zdrži recimo 2 dni, potem pa jo dam čez noč na polnilec in spet drži dva dni...
Gwanaroth ::
Sem imel podobne težave s Canyonovo brezžično optično mišjo. Ko se je prvič spraznila, se ni hotela več napolnit. Sem nesel nazaj v BOF [reklamacija], so mi zamenjali baterijske vložke in zdaj dela tako, kot mora. Zdrži mi od 4-5 dni, polni se pa cca 3 ure.
Lights often keep secret hypnosis..
civic_ ::
never trust trust imel sm eno sicer že pred mnogimi leti....optično brežično nikoli ni delala, kot nobena stvar od trusta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29336 (10943) | Kayzon |
» | UPS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28279 (9690) | Vuli |
» | Vzdržljivost baterije na iphone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 4684 (4002) | hojnikb |
» | življenjska doba baterij v brezžičnih miškahOddelek: Kaj kupiti | 5170 (3851) | opeter |
» | Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)Oddelek: Kaj kupiti | 1777 (1594) | OnTheMic |