Forum » Programiranje » Predstavitve na CD-ju
Predstavitve na CD-ju
osti1 ::
Haj.
Mene pa zanima če lahko 'autorun' požene tut .html datoteko al pa .swf. Za prjatlco bi naredu CD za konc šole, pa glih nisem maher v programiranju.
V bistvi hočem samo da CD zalaufa en fajl, v katerem bo meni za naprej. Slike gledat al pa zgodbe brat. Vse sm mislu v .html nardit, al bi blo bolš kako drgač?
LP
osti
Mene pa zanima če lahko 'autorun' požene tut .html datoteko al pa .swf. Za prjatlco bi naredu CD za konc šole, pa glih nisem maher v programiranju.
V bistvi hočem samo da CD zalaufa en fajl, v katerem bo meni za naprej. Slike gledat al pa zgodbe brat. Vse sm mislu v .html nardit, al bi blo bolš kako drgač?
LP
osti
Če polžu ukradejo hišico, ... a je nag ali brezdomec?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 računalnika preko crossover in dostop na Instant InternetOddelek: Omrežja in internet | 990 (864) | osti1 |
» | Prikaz polja ob kazalcu, kadar gre kazalec čez besedo/slikoOddelek: Izdelava spletišč | 1023 (938) | Road Runner |
» | Igre (Americas Army) in mod-ingOddelek: Igre | 1624 (1288) | osti1 |
» | Izdelava osnovne (vstopne strani) z dinamičnimi vsebinamiOddelek: Izdelava spletišč | 1405 (1193) | osti1 |
» | Izdelava in upravljanje xxx straniOddelek: Izdelava spletišč | 1764 (1122) | Tody |