Forum » Programska oprema » problemi z odpiranjem slik v paint shopu
problemi z odpiranjem slik v paint shopu
jurre ::
Od formatiranja naprej imam tezave z odpiranjem slik v paint shopu. Prej sem imel vedno nastavljeno PSP za privzeti program in sem pac v raziskovalcu oz. total commanderju 2x kliknil datoteko (sliko) in jo je odprl. Sedaj pa ce jo odprem iz total commanderja mi odpre paint shop brez odprte slike, v total cmd pa napise:
ce poskusim odpret z raziskovalcem pa napise:
Poskusil sem ze na novo naloziti PSP, v lastnostih mape sem se enkrat dolocil da je privzet program PSP, dal enega drugega pa spet nazaj PSP pa nic. Je pa zanimivo, da ce kliknem na sliko v total cmdju z desno, izberem za odpiranje uporabi - paint shop pro mi sliko lepo odpre! Ce 2x kliknem na datoteko pa ne?! Tudi ce dam za odpiranje uporabi, izberi program in dam kljukco vedno uporabi ta program ne pomaga.
ce poskusim odpret z raziskovalcem pa napise:
Poskusil sem ze na novo naloziti PSP, v lastnostih mape sem se enkrat dolocil da je privzet program PSP, dal enega drugega pa spet nazaj PSP pa nic. Je pa zanimivo, da ce kliknem na sliko v total cmdju z desno, izberem za odpiranje uporabi - paint shop pro mi sliko lepo odpre! Ce 2x kliknem na datoteko pa ne?! Tudi ce dam za odpiranje uporabi, izberi program in dam kljukco vedno uporabi ta program ne pomaga.
jurre ::
sem ze resil problem...sem vedel da bo ena glupa fora se enkrat sem sel v lastnosti mape, dal izberi program za jpg slike in nisem takoj kliknem paint shop, ki je bil ze na seznamu ampak sem dal prebrskaj in poiskal program na disku...na seznamu se je napisali isto kot prej, vendar stvar sedaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shranjevanje fotk v Adobe Photoshop CS3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (800) | Jazzie |
» | Corel PaintShop Photo Pro X3 za 16,85€ (alternativa Adobe Photoshop-a)Oddelek: Programska oprema | 1530 (1347) | hokuto |
» | Paint Shop PRO 8Oddelek: Programska oprema | 1083 (1028) | frudi |
» | počasno prepoznavanje ikon v explorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1602 (1349) | matic |
» | Photoshop 6 štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (979) | Lunik |