Forum » Kaj kupiti » ventilator
ventilator
toncek_95 ::
Imam vulcano 9 pa mi je crknil ventilator. Zdaj me zanima kakšen ventilator naj dam gor za nadomestek. Cena naj s poštnino ne presega 2k ali pa naj bo ttrgovina v Kranju. Tam je lahko tudi do 2k samo ventilator
res bi prosu za kakšno mnenje no. Gledov sem mal zalmana pa me zanima kako se obnese in kako je kaj glasen?
jan01 ::
Cena s poštnno 2000?? A si resen?..
Ventilator je 80mm zato si oglej te. Mislim, da je bil ta ventilator zelo dober na tem hladilniku, zato ne pričakuj eneke stvari s cenenim ventilatojem..
Sem mal na mlacomu pogledal:
Tale bosta mislm čist točn pasala.
-TT A2235 Street Fighter 80mm 2.166 specifikacije//tale mislim da ješe najbolj podoben originualu
-TT A1506 Smart Fan 2 LedMod 2.736 specifikacije
.
.
.
Cenejše varijante
-ZALMAN ZM-F1 80mm 866
SUNBEAM SALF-08-R silent an. 80mm rdeč/moder/.. 1.254
Ventilator je 80mm zato si oglej te. Mislim, da je bil ta ventilator zelo dober na tem hladilniku, zato ne pričakuj eneke stvari s cenenim ventilatojem..
Sem mal na mlacomu pogledal:
Tale bosta mislm čist točn pasala.
-TT A2235 Street Fighter 80mm 2.166 specifikacije//tale mislim da ješe najbolj podoben originualu
-TT A1506 Smart Fan 2 LedMod 2.736 specifikacije
.
.
.
Cenejše varijante
-ZALMAN ZM-F1 80mm 866
SUNBEAM SALF-08-R silent an. 80mm rdeč/moder/.. 1.254
jah za 2k se dobi že cel vulcano 9 nov. Pa unga sm laufov na 3000obratih. Al bi bil zalman na 3000 veliko slabši?
Grimlord ::
Se strinjam z veteranom. Mam sam Ys-Tech-a sicer ne tega na TR SLK seriji, pa odlično hladi.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Popaj ::
Kaj bi bil ta YS-tech https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop...
primeren tudi za hlajenje napajalnika? Tisti ko ga mam zdaj not je preglasn pa bi rad zamenjal.
primeren tudi za hlajenje napajalnika? Tisti ko ga mam zdaj not je preglasn pa bi rad zamenjal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hladilnik za cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1651 (1136) | v|ctoR |
» | 2x 120mm ventilator na ohišju (katerega)?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2466 (1760) | goba |
» | Kaj kupiti za hlajenje "vročega" Athlona???Oddelek: Kaj kupiti | 1712 (1162) | Dr_M |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1918 (1359) | Grimlord |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2852 (1977) | profii |