Forum » Strojna oprema » Centrino, Centrino 2, novi mobilni procesorji...
Centrino, Centrino 2, novi mobilni procesorji...
Jackass ::
Živjo!
Sem pred nakupom prenosnika, pa me zanima kaj se kaj obeta na področju mobilnih procesorjev. Ali se nakup v tem trenutku splača ali ne. Slisal sem nekaj tudi o novih dvojedrnih procesorjih za prenosnike, pa me zanima, kdaj pridejo na trzisce?
Poleg tega sem na nekaterih prinosnikih opazil, da piše Centrino 2, pa me zanima v čem je razlika med centrino 1 (torej staro različico). Na Intelovi strani nisem našel nič pametnega, zato se obračam na vas. Ker nameravam kupiti prenosnik v kratkem, bi prosil, če mi lahko nekdo razloži teh nekaj pojmov.
Hvala!
Sem pred nakupom prenosnika, pa me zanima kaj se kaj obeta na področju mobilnih procesorjev. Ali se nakup v tem trenutku splača ali ne. Slisal sem nekaj tudi o novih dvojedrnih procesorjih za prenosnike, pa me zanima, kdaj pridejo na trzisce?
Poleg tega sem na nekaterih prinosnikih opazil, da piše Centrino 2, pa me zanima v čem je razlika med centrino 1 (torej staro različico). Na Intelovi strani nisem našel nič pametnega, zato se obračam na vas. Ker nameravam kupiti prenosnik v kratkem, bi prosil, če mi lahko nekdo razloži teh nekaj pojmov.
Hvala!
jAcKaSS
- spremenil: Jackass ()
sirotka ::
kukr je men znano, ma centrino 2-sonata al neki tazga podporo za ddr2 in manj elektrike požre
zee ::
Centrino2 = Sonoma
nič kaj preveč uporabno, ker je poraba elektrike večja kot pri Centrino1.
nič kaj preveč uporabno, ker je poraba elektrike večja kot pri Centrino1.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sirotka ::
Poraba je večja za 6w.
Maš pa tu celoten vodiš za centrinote. Vse 3 core in nekaj o alvisu..novem čipsetu
http://www.notebookreview.com/default.a...
Maš pa tu celoten vodiš za centrinote. Vse 3 core in nekaj o alvisu..novem čipsetu
http://www.notebookreview.com/default.a...
Spajky ::
Centrino1: P-M ali C-M (banias) + i8xx NB + WiFi/b ; Centrino2: P-M ali C-M (dothan) + i9xx NB + WiFi/g ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16762 (7723) | Seb4 |
» | prenosnik Centrino 1.4 vs P4 2.8Oddelek: Kaj kupiti | 1537 (1255) | antonija |
» | Nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5334 (4596) | okfec |
» | Kateri prenosnik vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3371 (2156) | Lex |
» | Centrino proti pentiumOddelek: Kaj kupiti | 1706 (1401) | _WilL_ |