» »

Priključki za ventilator..?

Priključki za ventilator..?

Randomm2 ::

Živjo!

Zanima me kje, če sploh bi se dalo kupiti same priključke moške in ženske, tiste tripinske priključke za ventilator...Nikjer na forumu nisem našel podobnega vprašanja ali odgovora na le-tega. Torej če po domač povem kje bi dubu same priklučke za ventilator?:) , da bi jih lahko kasneje na kej zvezu in povezal na ventilator!?

Hvala!!!

P.S. Kakšen potenciometer rabim za nadzor navadnega 12V ventilatorja?..Približno vem, samo me zanima če sem kaj spustil.:D
Mess with the best die like the rest.

SimplTech ::

Samo 3 pinske priključke za vent nisem še nikjer zasledil, da bi jih posebej prodajali. Jaz vzamem v BigBangu ali pa v BOFu tale 3 pinski razdelilec 3 pinski vent razdelilec in dobiš 2 moška priključka ven in 1 ženskega. Lahko pa vzameš tudi 3 pinski vent podaljšek in dobiš kaj rabiš.

Za potenciometer pa je tale zlo vredu Potenciometer @ cool-pc. Res ni najcenejša varjanta, sam je pa že narejen in ga samo vmes med vent in ploščo priklopiš in to je to.

miko 55 ::

ja takšne prilključke dobiš v hte ( v lj ali v mb ) pa tudi ic( v lj ). samo moraš vedit kakšne pa katere češ met. so pocen pa velik boljši kot v bof- u

Randomm2 ::

Fino IC torej!:D ni mi pa edino jasno glede "kakšne pa katere keš met"?...je več vrst takih priklučkov majo kakšno strokovno ime?:))
Mess with the best die like the rest.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Randomm2 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

12 cm fan

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
151787 (1656) TESKAn
»

Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5710127 (8262) Jst
»

nov hladilnik za CPU

352277 (1742) PINki
»

Hlajenje z 0dB

192087 (1430) Brvar
»

Katere 120 mm ventilatorje