Forum » Hlajenje in modifikacije » Priključki za ventilator..?
Priključki za ventilator..?
Randomm2 ::
Živjo!
Zanima me kje, če sploh bi se dalo kupiti same priključke moške in ženske, tiste tripinske priključke za ventilator...Nikjer na forumu nisem našel podobnega vprašanja ali odgovora na le-tega. Torej če po domač povem kje bi dubu same priklučke za ventilator? , da bi jih lahko kasneje na kej zvezu in povezal na ventilator!?
Hvala!!!
P.S. Kakšen potenciometer rabim za nadzor navadnega 12V ventilatorja?..Približno vem, samo me zanima če sem kaj spustil.
Zanima me kje, če sploh bi se dalo kupiti same priključke moške in ženske, tiste tripinske priključke za ventilator...Nikjer na forumu nisem našel podobnega vprašanja ali odgovora na le-tega. Torej če po domač povem kje bi dubu same priklučke za ventilator? , da bi jih lahko kasneje na kej zvezu in povezal na ventilator!?
Hvala!!!
P.S. Kakšen potenciometer rabim za nadzor navadnega 12V ventilatorja?..Približno vem, samo me zanima če sem kaj spustil.
Mess with the best die like the rest.
SimplTech ::
Samo 3 pinske priključke za vent nisem še nikjer zasledil, da bi jih posebej prodajali. Jaz vzamem v BigBangu ali pa v BOFu tale 3 pinski razdelilec 3 pinski vent razdelilec in dobiš 2 moška priključka ven in 1 ženskega. Lahko pa vzameš tudi 3 pinski vent podaljšek in dobiš kaj rabiš.
Za potenciometer pa je tale zlo vredu Potenciometer @ cool-pc. Res ni najcenejša varjanta, sam je pa že narejen in ga samo vmes med vent in ploščo priklopiš in to je to.
Za potenciometer pa je tale zlo vredu Potenciometer @ cool-pc. Res ni najcenejša varjanta, sam je pa že narejen in ga samo vmes med vent in ploščo priklopiš in to je to.
miko 55 ::
ja takšne prilključke dobiš v hte ( v lj ali v mb ) pa tudi ic( v lj ). samo moraš vedit kakšne pa katere češ met. so pocen pa velik boljši kot v bof- u
Randomm2 ::
Fino IC torej! ni mi pa edino jasno glede "kakšne pa katere keš met"?...je več vrst takih priklučkov majo kakšno strokovno ime?
Mess with the best die like the rest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Randomm2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 12 cm fanOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1786 (1655) | TESKAn |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10127 (8262) | Jst |
» | nov hladilnik za CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2277 (1742) | PINki |
» | Hlajenje z 0dBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2087 (1430) | Brvar |
» | Katere 120 mm ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1886 (1642) | Kato |