Forum » Pomoč in nasveti » POMOČ računalnik se čudno obnaša
POMOČ računalnik se čudno obnaša
J4CK1 ::
Kaj je narobe z mojim računalnikom:
V zadnjih dneh se mi je začelo dogajat da se monitor (LCD) ugasne oz. gre v stanje pripravljenosti... zgodilo se mi je že tudi da ko delam za računalnikom ....kar naenkrat se nič več ne prikaže na zaslonu! tudi če pritiskam po tipkovnici ali po miški nič se ne odzove! in ko pritisnem gumb restart na računalniku se tudi nič ne zgodi! namreč če želim priti nazaj da mi dela morm računalnik izklopt iz napajanja.... in nazaj in tudi to zadnič ni hotel... kaj bi bilo narobe ? je imel že kdo podobne probleme? prosil bi za najhitrejše informacije kaj je narobe ker računalnik nujno rabim.
HVALA VSEM KI BOSTE POMAGALI!
lp jaka
V zadnjih dneh se mi je začelo dogajat da se monitor (LCD) ugasne oz. gre v stanje pripravljenosti... zgodilo se mi je že tudi da ko delam za računalnikom ....kar naenkrat se nič več ne prikaže na zaslonu! tudi če pritiskam po tipkovnici ali po miški nič se ne odzove! in ko pritisnem gumb restart na računalniku se tudi nič ne zgodi! namreč če želim priti nazaj da mi dela morm računalnik izklopt iz napajanja.... in nazaj in tudi to zadnič ni hotel... kaj bi bilo narobe ? je imel že kdo podobne probleme? prosil bi za najhitrejše informacije kaj je narobe ker računalnik nujno rabim.
HVALA VSEM KI BOSTE POMAGALI!
lp jaka
- premaknilo iz Kaj kupiti: Stepni Volk ()
P4 3.2 presscot,1024ram,radeon 9600 pro ....no pomojem kaj bi lahko to delalo je napajalnik al pa grafična.... no nevem... napajalnik pa je menda 400W
Kabelj je vredu... najbolj pa mi je čudno da ko gre v stanje pripravljenosti in če želim resetirani ali ugasniti računalnik sploh nič ne reagira... tak da ga morm fizično izklopit iz napajanja in nazaj...
Nastavitve v biosu sem pogledal in je vse vredu... monitor nevem če je ker je nov samsung 913N!... no saj sedaj mi že nekaj časa ni naredilo to...upam da mi nebo več
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10843 (9434) | inbox |
» | Ugašanje laptopa med renderiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1290) | ncc2000 |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1798 (1676) | kikicar |
» | Software za prižiganje in ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3155 (2314) | clemense |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2207 (2021) | In Extremis |