Forum » Programska oprema » Firefox pri zagonu šteka ?
Firefox pri zagonu šteka ?
IceIceBaby ::
Zadnje čase se mi je začel pojavljat en problem. Ko začenem firefoxa se mi za 30s, minuto sistem obesi. CPU mi nabije 100% in firefox ne naloži privzete strani. Ko neha mi vse dela normalno naprej. Če odprem še eno okno v FF ga odpre takoj, ko pa zaprem vsa okna in probam ponovno odpret FF mi spet zašteka. Ko se je problem pojavil sem imel FF 1.0.neki in sem probal z novim 1.5 pa je problem ostal.
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe. Pregledal sem sistem za viruse in spyware pa ni nič našlo. V istem času sem dodajal ram v računalnik in sem mislil, da je mogoče kaj povezano. Ampak sem ga preveril z memtesterjem, pa vse dela kot je treba. Ostali browserji se zaženejo normalno.
OS je win xp.
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe. Pregledal sem sistem za viruse in spyware pa ni nič našlo. V istem času sem dodajal ram v računalnik in sem mislil, da je mogoče kaj povezano. Ampak sem ga preveril z memtesterjem, pa vse dela kot je treba. Ostali browserji se zaženejo normalno.
OS je win xp.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
farko ::
Men dela vendar ne odpre v kolikor je predolgi naslov drgač sem pa zadovoljen.Ima neko napako katero odpravljajo.
farko
Vikking ::
da ne odpiram nove teme, bom kr tuki vprašu:
Inštaliral sem si firefox 1.5 in sedaj imam pod status bar eno veliko široko sivo polje. Kako se ga naj znebim?
Inštaliral sem si firefox 1.5 in sedaj imam pod status bar eno veliko široko sivo polje. Kako se ga naj znebim?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenci imamo radi Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22644 (15657) | veteran |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14915 (11112) | veteran |
» | Odpiranje internetnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1124 (1034) | Samo07 |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12119 (9366) | marhyo |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9368 (7399) | christooss |