Forum » Igre » CoD 2 problem
CoD 2 problem
saso2 ::
ko hočem zagnat CoD 2 Multiplayer, se mi pokaže samo CoD2 slikca, potem se mi več ne odziva.
Kaj naj naredim, da mi bo delalo?
Kaj naj naredim, da mi bo delalo?
Lešo ::
Pri meni je blo isto.
Jst sm igrco zagnal in pocakal 5min potem je pa delalo. Zdaj mi dela normalno
Jst sm igrco zagnal in pocakal 5min potem je pa delalo. Zdaj mi dela normalno
To so bile moje besede
KTr1sk ::
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
Ah nobeden ne ve, zgleda da bo treba format c:, ker tudi system restore men ne dela
Jao jz bom znoru, sem formatiral takrat in delujejo vse igre brez problema, hja danes pa spet kr naenkrat se ne zažene več in sem probal en drug špil in enako nardi, jz ne vem kj naj nardim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
Person ::
COD 1 se kr dolgo nalagal, če si imel probleme z internetno povezavo.
BTW: Dobro odzadje ... a to maš kak zanimiv skin za XPje al maš Visto gr?
BTW: Dobro odzadje ... a to maš kak zanimiv skin za XPje al maš Visto gr?
Let's make something useful!
hehe zdaj mi pa dele, neke nepotrebne programe sem dol izbrisal in motogp3 pa zdaj dela yeah
Aja to sliko sem jaz slikal z mojim canonom A70 to je dol na primorskem in ja gor imam en skin, zdaj imam pa takšno ozadje :
btw, tudi nanovejšo beto visto mam gor, ki zgleda mal drugče (škoda da še ni gonilnikov :( )
Aja to sliko sem jaz slikal z mojim canonom A70 to je dol na primorskem in ja gor imam en skin, zdaj imam pa takšno ozadje :
btw, tudi nanovejšo beto visto mam gor, ki zgleda mal drugče (škoda da še ni gonilnikov :( )
Končno sem ugotovil kaj je bilo pri meni narobe!
Bila je napaka pri osveževanju zaslona, ker sem ročno nastavil Hz, zdaj sem dal na avtomatsko in vse dela ok
še slika da boste vidli kaj mislim
Bila je napaka pri osveževanju zaslona, ker sem ročno nastavil Hz, zdaj sem dal na avtomatsko in vse dela ok
še slika da boste vidli kaj mislim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vtičnica za TV, RADIO in SAT-priključitev?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4444 (3225) | mstrax |
» | Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodiluOddelek: Strojna oprema | 1619 (1195) | Shegevara |
» | HELP - odlomljen pin na procesorju!Oddelek: Strojna oprema | 1896 (1440) | KTr1sk |
» | pretvornik za delovanje analognega telefona na isdn kabluOddelek: Mobilne tehnologije | 1423 (1301) | Caligula |
⊘ | Torrent download mi zmrzne po parih minutah :(Oddelek: Omrežja in internet | 2221 (2015) | CaqKa |