» »

WIN ME PROBLEM

WIN ME PROBLEM

Fresh1 ::

Hm tole lih ni tok problem kot nevem kaj narest in sploh nevem če se da narest !
Ko nalagaš kak program ali špilo ti da že eno določeno pot (c:program files....) jast bi to rad spremenil da mi že avtomatično da na d:
Zna kdo to narest pa ne mi rečt uporab twik program če ne daš link do njega ki zna to narest
Thx0:)
FIGHT THE POWER !!!
  • spremenil: darh ()

R0K ::

na d: ??

seveda ce bi slo to mogu met pekača.....pa tut če ga maš se mi zdi da ne gre....ker sm to že poskušal.....

rc-car ::

ROK: eni nimamo samo 1 particije/diska....
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

R0K ::

rc-car : vem ja.......samo a gre če maš dva alpa več ? a?

tejo ::

To se spreminja lahko z enim progamčkom (še najlažje) al pa v registru, samo tam notri je pot C:Program Files... tokrat omenjena, da boš rabil precej časa, preden boš našel tapravo.

webblod ::

Sicer se mi ne zdi ravno, da to kar si vprašal, sodi v programiranje, vendar kar je je... Zato boš dobil programerski odgovor. >:D

Torej, namestitveni program vpraša okolje Windows, kje je mapa s programi (mapa s programi je ena izmed map v skupini t.i. Special folders, za katero okolje Windows vnaprej določi parametre), in ko mu ta odgovori, pač na tisto mesto na HDD zapiše vse potrebne datoteke...

Skratka, v namestitvenem programu pot ni navedena kot parameter ampak kot funkcija. :P

Da bi dosegel to, kar hočeš ti, bi moral pot posredovati kot parameter, oz sam spisati funkcijo, ki bi pač storila tisto kar hočeš... Vse to ti omogoča program Install Shield, tako da narediš nov namestitveni program... itd.

Da pa bi okolje windows prepričal, da vrne drug path... hm, lahko poskusiš :D
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena

darh ::

temo premikam v forum Programska Oprema
Excuses are useless! Results are priceless!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dober Singleplayer campain FPS špil?

Oddelek: Igre
354663 (3837) Bor H
»

problem z slo. jezikom v Win in PS-om

Oddelek: Pomoč in nasveti
81297 (1198) scarble
»