Forum » Izdelava spletišč » Mp3-je na spletno stran?
Mp3-je na spletno stran?
matejgt ::
Pozdravljeni! Imam problem, pri katerem ne vem vzroka, namreč nikakor ne morem naložiti na server Mp3-ju in to na nobenega ( ne na voljo, ne na siol, tudi na plačljive strežnike ne )! Za nalaganje uporabljam dreamweaver! Vem da sem že nekoč nalagal Mp3-je na server in to brez težav, tko da nevem kje je težava! Napiše mi samo " no risponse from server" ali pa " some files are skiped " in Mp3-ji se ne naložijo, ostalo pa ja! Ali ima dreamweaver kakšen limit recimo po velikosti fajlov? Nevem sem že tudi drugot spraševal, pa nisem prejel pravega odgovora! Prosim pomagajte? HVALA
- premaknil iz Programska oprema: ToniT ()
Ups, pardon, sem zgrešil! Seveda tema bi morala biti pod "izdelava spletišč"! Drgač pa nimam drugega programa za nalaganje datotek!
Backup22 ::
Probaj kar z Internet explorerjem (namesto http://www....., vtipkaj ftp://imestrani...), še bolje pa s kakšnim FTP clientom (CuteFTP, Ipswitch WS_FTP...)...
//
Ej jst bom popiz.... ! Nikakor ne! Sem poskusal tudi z ftp client, explorer.... pa stvar ne gre in ne gre ! Potem sem poskušal uploudat še eno sliko 4 MB pa tudi ne gre! Torej je problem v velikosti fajla! Gledal sem nastavitve po teh programih, edina stvar k mi jo je uspelo naložit je bil mp3 z 0.9 MB in to tako da sem ftp timeout vzdignu iz 60 s na 240 s! Pomoč
Napaka ugotovljena! Omrežje mam prek brezžičnega routerja in očitno so tukej kakšne nastavitve z poštimat, ker ko sem priključil direkt brez routerja je stvar šibala sto na uro ! Hvala vsem za nasvete!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ftp dostopOddelek: Izdelava spletišč | 1927 (1615) | BOCo. |
» | Problem pri izdelavi prve straniOddelek: Izdelava spletišč | 1290 (971) | Michaelosz |
» | problem ftp serverOddelek: Omrežja in internet | 1970 (1660) | primus1024 |
» | Volja- ali moraš imeti program da uploadaš fajle za spletno stran?Oddelek: Omrežja in internet | 1249 (1040) | Spajky |
» | Kako narest Home pageOddelek: Omrežja in internet | 1125 (985) | JurijTurnsek |