Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica Ge force 6600gt
Grafična kartica Ge force 6600gt
rakun24 ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima če je z grafčino kaj narobe ker ko se mi zaganjajo windosi vidim sliko ki ima nekašne kvadratke. potem ko pa bi mi naj odprlo namizje mi pa napiše no signal.
Grafično sem probal na mašini ki je že imela notri isto grafično samo da od druge firme. Tista grafična pa dela brez problemov.
Hvala za informacijo.
Mene pa zanima če je z grafčino kaj narobe ker ko se mi zaganjajo windosi vidim sliko ki ima nekašne kvadratke. potem ko pa bi mi naj odprlo namizje mi pa napiše no signal.
Grafično sem probal na mašini ki je že imela notri isto grafično samo da od druge firme. Tista grafična pa dela brez problemov.
Hvala za informacijo.
- spremenil: rakun24 ()
Sami ::
Lahko se ti kartica pregreva, ima defektne rame ali procesor...
Tista grafična pa dela brez problemov.
To nima veze, tista pač ni v okvari.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1860) | Real_Madrid |
» | Problem s HD7970 - Black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 4070 (3717) | hojnikb |
» | Čisto nov računalnik, starejši ekran...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (896) | Opkow |
» | Ati Radeon 9600 pro driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1083) | DeeCoy |
» | R ačunalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (916) | Cucek |