Forum » Programiranje » C# ASP.NET
C# ASP.NET
Mediator ::
Imam naslednjo vajo za nardit:
####################################################################################################################
Vaja 9: Izdelajte spletni obrazec za prijavo na novice:
Ob pritisku na gumb izpišite vsebino izpolnjenega obrazca (na novi strani, v labeli). Vsebino na obrazcu naredite poljubno. Primer takšnega obrazca je spodaj. Raziščite razlike med HTML gradniki in WebForms gradniki.
####################################################################################################################
Slika
Zdaj pa vprašanje: V labelo iste strani še znam poslat podatke..ampak kako to naredit da bi mi podatke vpisalo v labelo druge strani ?
Vaja 9: Izdelajte spletni obrazec za prijavo na novice:
Ob pritisku na gumb izpišite vsebino izpolnjenega obrazca (na novi strani, v labeli). Vsebino na obrazcu naredite poljubno. Primer takšnega obrazca je spodaj. Raziščite razlike med HTML gradniki in WebForms gradniki.
Slika
Zdaj pa vprašanje: V labelo iste strani še znam poslat podatke..ampak kako to naredit da bi mi podatke vpisalo v labelo druge strani ?
- spremenilo: Mediator ()
Microsoft ::
//prva stran
Session["label1"] = this.Label1.Text;
//druga stran
this.Label1.Text = Session["label1"].ToString();
by Miha
Session["label1"] = this.Label1.Text;
//druga stran
this.Label1.Text = Session["label1"].ToString();
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
PIAS ::
ja bi meu tudi eno vprašanje glede teh zadev če dovolite
moj problem je sledeč, delam na WEB aplikaciji v C# z orodjem VS2005. Uporabljam MasterPage komponento in na njej ContentPlaceHolder.
Rad bi naredil tako da postavim Gumb na MasterPage, ki pa je Visible=false. Samo na določenih straneh bi dal lastno st Visible=true.
To sm zrihtal in mi dela tudi spreminjanje lastnosti Text mi dela sedaj pa je problem z klikom na gumb.
Rad bi, da ko kliknem na ta gumb ki je na MasterPage-u, se zažene procedura, ki se nahaja na detail page-u.
Kak naj to naredim?
Hvala na odgovorih!
LP!
G
moj problem je sledeč, delam na WEB aplikaciji v C# z orodjem VS2005. Uporabljam MasterPage komponento in na njej ContentPlaceHolder.
Rad bi naredil tako da postavim Gumb na MasterPage, ki pa je Visible=false. Samo na določenih straneh bi dal lastno st Visible=true.
To sm zrihtal in mi dela tudi spreminjanje lastnosti Text mi dela sedaj pa je problem z klikom na gumb.
Rad bi, da ko kliknem na ta gumb ki je na MasterPage-u, se zažene procedura, ki se nahaja na detail page-u.
Kak naj to naredim?
Hvala na odgovorih!
LP!
G
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program zadelanje programčkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1159) | boogie_xlr |
» | [VB] Komunikacija s serijskimi napravamiOddelek: Programiranje | 2305 (1579) | mNeRo |
» | [VB express edition] problemOddelek: Programiranje | 1375 (1278) | frudi |
» | problem v visual basicuOddelek: Programiranje | 1179 (1112) | destiny |
» | visual basic-seštevanjeOddelek: Programiranje | 864 (806) | Red_Mamba |