Forum » Programiranje » Error opening terminal: unknown
Error opening terminal: unknown
Trancedeejay ::
HI
Mi lahko kdo pomaga. Z ukazom execve linkam drug program in dela. Ko pa hocem linkat program,ki vsebuje menu(se izrise menu), mi pa ven mece ta error - error opening terminal: unknown
Samo zamenjam path program, da se izvrsi in pri enem programu linkanje dela, pri drugem ne.
Bi bil lahko razlog skripta?
Have a nice Day
Matt
Mi lahko kdo pomaga. Z ukazom execve linkam drug program in dela. Ko pa hocem linkat program,ki vsebuje menu(se izrise menu), mi pa ven mece ta error - error opening terminal: unknown
Samo zamenjam path program, da se izvrsi in pri enem programu linkanje dela, pri drugem ne.
Bi bil lahko razlog skripta?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Gundolf ::
Drugič ne pozabi v naslov teme nalimat programskega jezika na katerega se nanaša. Oz. preberi si sticky temo.
Trancedeejay ::
Programski jezik je C.
Prejsnje odpiranje programa sem resil s funkcijo SYSTEM("PATH"), ne odpre pa mi ta funkcija skripte. Sem ugotovil, da je zelo vazno katero funkcijo izberes za odpiranje programa. Programe,ki mi jih execve ni hotel odpreti sem zalaufal s system, trenutno pa me zaj***** kako odpret skripto. zalaufam jo z ./skripta,kjer je ze prevedena.,ce jo hocem odpret s funkcijo system se mi kar nekaj zacikla/zmiga ekran in se mu zmesa.
Torej predlogi na plan.
Have a nice Day
Matt
Prejsnje odpiranje programa sem resil s funkcijo SYSTEM("PATH"), ne odpre pa mi ta funkcija skripte. Sem ugotovil, da je zelo vazno katero funkcijo izberes za odpiranje programa. Programe,ki mi jih execve ni hotel odpreti sem zalaufal s system, trenutno pa me zaj***** kako odpret skripto. zalaufam jo z ./skripta,kjer je ze prevedena.,ce jo hocem odpret s funkcijo system se mi kar nekaj zacikla/zmiga ekran in se mu zmesa.
Torej predlogi na plan.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem - error loading operating systemOddelek: Strojna oprema | 1350 (1250) | Trancedeejay |
» | Polariteta zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9904 (8884) | Trancedeejay |
» | Kako pobrat podatke iz datotekeOddelek: Programiranje | 1189 (928) | Trancedeejay |
» | Izdelava menija v C-juOddelek: Programiranje | 1164 (911) | Trancedeejay |
» | Problem z racunalnikomOddelek: Strojna oprema | 1353 (1289) | Trancedeejay |