Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje dobit gume?
Kje dobit gume?
sirotka ::
Zdravo!
Zanima me, kje se dobi tisto gumo za plexi okno-tako, kot jo dobiš zraven plexi kita?
Se bolj splača, če sam režeš stranico, ali naj kupim orig. stranico s plexijem za chiefteca dx-u?
lp
Zanima me, kje se dobi tisto gumo za plexi okno-tako, kot jo dobiš zraven plexi kita?
Se bolj splača, če sam režeš stranico, ali naj kupim orig. stranico s plexijem za chiefteca dx-u?
lp
Doman ::
cool-pc prodaja to gumo.
Vsekakor se ti pa najbolj splača narediti sam+še unikat je. Vprašanje pa je če je res lepo z to gumo
Vsekakor se ti pa najbolj splača narediti sam+še unikat je. Vprašanje pa je če je res lepo z to gumo
sirotka ::
hja, sm pomoje, da mi bo kje ušla roka in potem rez ne bo čist ravn..? Sm...cool-pc prodaja gumo in plexi. Jaz nucam samo gumo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupljeni gadgeti za tišanje diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1491 (1186) | The B |
» | Kako pritrditi plex steklo na ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2020 (1739) | DimmniBurek |
» | kje ti zrežejo ohišje?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2020 (1582) | mazy |
» | računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1372 (988) | Yacksy |
» | Guma za pritrditev oknaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2139 (1810) | m.i.h.a. |