Forum » Omrežja in internet » Super vrvica party
Super vrvica party
Ganxta009 ::
Že dolgo je tega ko sem spraševal na forumu kako je z lan partyi.... Sedaj pa imam še bolj zanimivo vprašanje .... ali je možno združiti tri računalnike tako da jih povežeš z "vrvico" in potem igraš igrice? Aja pa zanima me kaj so izrazi IP, utp, lan pa "vrvica" -- a je to prispodoba za kak super kabel...
Ganxta009 ::
Ne pač ne vem kako se dejansko streže stvari... Tko mi je en kolega pravu o eni vrvici da je to kao en fejst kabel who nows
zee ::
@Ganxta009: STFA!!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
OmegaBlue ::
Kratki odgovori na neumno zastavljeno vprašanje.
IP - Internet Protocol, ali IP naslov
utp - unshielded twisted pair (tip kabla ki se uporablja za povezovanje v lan omrežja),
lan - Local area network
"vrvica" - Mogoče misliš FireWire? - n ja da se preko firewire povezati v mrežo.
IP - Internet Protocol, ali IP naslov
utp - unshielded twisted pair (tip kabla ki se uporablja za povezovanje v lan omrežja),
lan - Local area network
"vrvica" - Mogoče misliš FireWire? - n ja da se preko firewire povezati v mrežo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup LAN kablov kat. 5 ali 6 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16015 (14432) | Invictus |
» | Povezava iz omarice do modemaOddelek: Omrežja in internet | 5560 (4696) | ZGI |
» | UTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 1945 (1846) | OmegaBlue |
» | Remote PC ?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1083 (964) | Lith |
» | max dolžina UTP/FTP kabla - ne teorija, ampak praksaOddelek: Omrežja in internet | 3592 (3391) | tha_man |