Forum » Operacijski sistemi » Admin acount v Win XP
Admin acount v Win XP
Dejancek ::
Imam sledeč problem.
Na računalniku so 4 userji + admin. Vsi userji imajo omejen račun.
Ko sem nalagal driverje za plato oz. ko sem jih posodobil, se je pri zagonu windowsov pojavil viden Administratorjev račun, kar prej ni bil viden, če nisi stisnil ctrl +alt + del.
Sedaj pa me zanima, kako nazaj izključim to, da administratorjev račun ne bo več viden ostalim uporabnikom ?
Hvala za odgovore...
Na računalniku so 4 userji + admin. Vsi userji imajo omejen račun.
Ko sem nalagal driverje za plato oz. ko sem jih posodobil, se je pri zagonu windowsov pojavil viden Administratorjev račun, kar prej ni bil viden, če nisi stisnil ctrl +alt + del.
Sedaj pa me zanima, kako nazaj izključim to, da administratorjev račun ne bo več viden ostalim uporabnikom ?
Hvala za odgovore...
TitanSLO ::
greš v register (Run > regedit), ter poiščeš
LP
ddSHADOW
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserListspremeniš vredonost za account Administrator iz "1" na "0".
LP
ddSHADOW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | administrator problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1028) | Valentin |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2520 (2152) | Ice-Heki |
» | kako odstraniti ali odkleniti administratorjevo geslo?? ---pomoč!!!---Oddelek: Operacijski sistemi | 8228 (7739) | gapi000 |
» | Kako odkleniti Windows XP zaklenjene datoteke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (2269) | Dr_M |
» | win2000Oddelek: Operacijski sistemi | 712 (635) | gumby |