Forum » Operacijski sistemi » problem s prijavo v winxp
problem s prijavo v winxp
dëych ::
Zadeva sledeča:
računalnik,priklopljen v mrežo, v domeno. spremenim da je member delovne skupine. restartam računalnik. se naloži, prtisnem ctrl+alt+del, vtipkam username, geslo. napiše da ni pravo. sploh mi ne ponudi možnost (drop-down menu) prijava v domeno ali na ta računalnik.
ima kdo idejo kako naj pridm na desktop? probal tut s safe modom, izklopu mrezno v biousu. nobene stvar ne prime. tut z administratorjem sm probal, pa nimam gesla. noben ga ne ve. username guest je pa deaktiviran.
torej kaj nardim da pridm notr? remote desktop?
kdo je te windowse naredu..
te nastavivte sm spremenu: moj racunalnik->lastnosti->ime racunalnik->spremeni->član
računalnik,priklopljen v mrežo, v domeno. spremenim da je member delovne skupine. restartam računalnik. se naloži, prtisnem ctrl+alt+del, vtipkam username, geslo. napiše da ni pravo. sploh mi ne ponudi možnost (drop-down menu) prijava v domeno ali na ta računalnik.
ima kdo idejo kako naj pridm na desktop? probal tut s safe modom, izklopu mrezno v biousu. nobene stvar ne prime. tut z administratorjem sm probal, pa nimam gesla. noben ga ne ve. username guest je pa deaktiviran.
torej kaj nardim da pridm notr? remote desktop?
kdo je te windowse naredu..
te nastavivte sm spremenu: moj racunalnik->lastnosti->ime racunalnik->spremeni->član
TriDvaEna ::
V UBCD imaš določena orodja da kateremukoli uporabniku, najboljše pa adminu vpišeš novo geslo in to je to.
TitanSLO ::
V run napiši
Druagče pa sprobaj admin reset poišči mal v google tools en izmed njih npr. LINK
Control Userpasswords2ter daj advanced (napredno) > advanced (napredno) > Users (uporabniki) > desn klik na uporabnika > change password
Druagče pa sprobaj admin reset poišči mal v google tools en izmed njih npr. LINK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TitanSLO ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pidgin v LubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 963 (694) | Icematxyz |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2475 (2176) | mazupan |
» | Računalnike v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1447 (1137) | Ice-Heki |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5132 (4360) | Microsoft |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1093) | pirx |