Forum » Strojna oprema » DVI kabel
DVI kabel

Veron ::
Rad bi povezal LCD TV Philips in račulanik preko DVI kabla
vendar imam problem najjti ustrezen kabel, ker na račulaniku ima kabel zeaven tiste vodoravne črtice še 4 luknice, medtem ko TV ima samo vodoravno črtico brez dodatnih luknic okoli te črte
Kupil sem kabel, ki sicer ima še štiri palčke okoli te vodoravne črtice, na obeh straneh, in me zanima ali je sploh možno, da to dela, če na eno strani enostavno skrivim te palčke tako, da bo kabel sedel na TV?
ali mora biti to poseben kabel katerega v Big Bangu nikoli niso videli, in kje se ga da sploh dobit?
in ali kakšno funkcijo imajo sploh tist štirje kontakti okoli vodoravne črtice?
še slikca, če slučajno kdo ne ve kaj mislim:
note: tole ko je rdeče obarvano, le da jih ni 4 nad pa 2 spodi, ampak so 2 gor 2 dol
vendar imam problem najjti ustrezen kabel, ker na račulaniku ima kabel zeaven tiste vodoravne črtice še 4 luknice, medtem ko TV ima samo vodoravno črtico brez dodatnih luknic okoli te črte
Kupil sem kabel, ki sicer ima še štiri palčke okoli te vodoravne črtice, na obeh straneh, in me zanima ali je sploh možno, da to dela, če na eno strani enostavno skrivim te palčke tako, da bo kabel sedel na TV?
ali mora biti to poseben kabel katerega v Big Bangu nikoli niso videli, in kje se ga da sploh dobit?
in ali kakšno funkcijo imajo sploh tist štirje kontakti okoli vodoravne črtice?
še slikca, če slučajno kdo ne ve kaj mislim:
note: tole ko je rdeče obarvano, le da jih ni 4 nad pa 2 spodi, ampak so 2 gor 2 dol

crusader ::
Tisti kabel na sliki je DVI-I kabel, ki poleg digitalnega signala prenasa tudi analognega (to so tisti stirje pini ob strani). Ti torej rabis DVI-D kabel, ki nima dodatnih pinov za analogni signal.

Veron ::
ok to je urejeno, zdej me zanima kje dobiti gonilnike za LCD TV Philips 26PF9946?
aya kako na 6800LE naštimat tisto ko maš lahko 2 različne stvari na 2 monitorji, ker te opcije trenutno ne najdem, na sestrinem gf2 pa
aya kako na 6800LE naštimat tisto ko maš lahko 2 različne stvari na 2 monitorji, ker te opcije trenutno ne najdem, na sestrinem gf2 pa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Veron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 43906 (19029) | Longinus |
» | Obesek (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5565 (3854) | kuglvinkl |
» | GF 6600GT AGP cooler?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2547 (1790) | 5pellfire |
» | kudoz KD7X-6AOddelek: Strojna oprema | 1826 (1707) | Arthur |
» | pop tvOddelek: Zvok in slika | 3839 (3227) | droid |