Forum » Pomoč in nasveti » Linksys WRT54GC!!!!!!!!
Linksys WRT54GC!!!!!!!!
Muhc ::
en problem.
kupo sem omenjeni rutr in zdj zajebava
prheftam vse kable tak kot treba,stvarca normalno dela ko sm priključo škatlo v prvi port.net... vse funkcionira. ko pa dam notr instalacijski cd, mi pa javi ,da rutrja ne zazna v mojem omrezju, čeprav ta normalno fukcionira.in to dela tako na gajbi kot na prenosniku.
drug problem je pa, da mi prenosnik ne zazna rutrja, ko hočm vzpostavt brežično povezavo. in sm inštaliro vse potrebne driverje, antena je integrirana v prenosniku. tak da po regelcih bi moglo delat, pa ne
tak da prosim za kak nasvet.
tenxtenx
kupo sem omenjeni rutr in zdj zajebava
prheftam vse kable tak kot treba,stvarca normalno dela ko sm priključo škatlo v prvi port.net... vse funkcionira. ko pa dam notr instalacijski cd, mi pa javi ,da rutrja ne zazna v mojem omrezju, čeprav ta normalno fukcionira.in to dela tako na gajbi kot na prenosniku.
drug problem je pa, da mi prenosnik ne zazna rutrja, ko hočm vzpostavt brežično povezavo. in sm inštaliro vse potrebne driverje, antena je integrirana v prenosniku. tak da po regelcih bi moglo delat, pa ne
tak da prosim za kak nasvet.
tenxtenx
---MUHC---
Han ::
Router resetiraj, vključi wireless in ga nastavi na recimo 11. kanal (2.462 GHz). CD-ja ne rabiš, ker vse nastavljaš prek routerja (192.168.1.1).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4591 (3231) | enjst |
» | net tezavaOddelek: Strojna oprema | 1166 (998) | Jan987 |
» | Kater remote desktop za winse?Oddelek: Omrežja in internet | 1105 (995) | SasoS |
» | pomoč pri iptablesOddelek: Omrežja in internet | 2606 (2435) | HellRaiseR |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1961 (1639) | cajac |