Forum » Pomoč in nasveti » Laično: tower-> desktop
Laično: tower-> desktop
Gh0st ::
Ce te prou razumem bi ti rad spremenil tower v desktop ohisje??
To ni problem, samo ce imas velik monitor pazi, da je ohisje dovolj trdno in da tvoj CD-ROM/R/RW/DVD podpira-jo da jih postavis pokonci (v vertikalno lego).
To ni problem, samo ce imas velik monitor pazi, da je ohisje dovolj trdno in da tvoj CD-ROM/R/RW/DVD podpira-jo da jih postavis pokonci (v vertikalno lego).
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
dolzan ::
A ni cd-rom in ostalo kar si naštel v desktopu horizontalno.
Drugaše pa po AHA ali UHU in CD limat na pogon, da nebo dol padu!
Drugaše pa po AHA ali UHU in CD limat na pogon, da nebo dol padu!
Gh0st ::
Sori ej mal sem zamesal. najprej sm mislu da hoces iz desktopa v tower spremenit. nevem kaj mi je blo...
v glavnem...
desktop ohisje dobis v skorej vsaki rac. firmi, samo ponavadi je malo drazje. mal poglej po spletnih straneh nasih rac. firm...
v glavnem...
desktop ohisje dobis v skorej vsaki rac. firmi, samo ponavadi je malo drazje. mal poglej po spletnih straneh nasih rac. firm...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Spajky ::
Taka ohisja je nekoc Jerovsek uvazal; meni so ga iz druge roke njegovi fantja zrihtali ta vecjega /prevekslali komp v drugo ohisje in jaz dobil svojga z enlight235W napajalcem, ki je ko sus!/ Najboljsi desktop, ki ga lahko za relativno male pare dobis pri nas, moj je za 2 prsta vecji od mojga 17" monitorja, priporocam; tudi Hyudai19" menda ne bi strlel preko robov...telefoniraj, isci...
ToniT ::
Pri Comtronu so mi ponudili desktop ohišja za cca. 10.000 SIT, drugače pa so okrog 15.000 SIT. Dobiš pa tako ohišje skoraj povsod.
Jebiveter ::
Spajky: Your link does not work!!!
BTW: Od kdaj imas ti 17" monitor?
BTW: Od kdaj imas ti 17" monitor?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
dolzan ::
Se nismo razumeli, rabim samo škatlo brez vsega, čisto vsega. Bom iz towerja prenesel na desktop.
Lahko tudi rabljeno, ča kdo koga pozna!
Lahko tudi rabljeno, ča kdo koga pozna!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mini superračunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1504 (1004) | MrStein |
» | Četrti No-lan party v Kiberpipi - C64 partyOddelek: Novice / Kiberpipa | 4331 (4331) | nietka |
» | Nižja grafična kartica (prenizko ohišje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1060) | Jan987 |
» | Strežniki za nadaljno prodajo ...Oddelek: Omrežja in internet | 2495 (1932) | [BISI] |
» | QDI ploscaOddelek: Kaj kupiti | 1048 (864) | AtaStrumf |