Forum » Programska oprema » Subscriber ID za MSDN kje je?
Subscriber ID za MSDN kje je?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
smartgsm ::
Zadeva je sledeča.
Imam status MCP (Microsoft certi. partner).
Iz nepojasnjenjih razlogov se je sesul NET PASSPORT. Skratka prijava na običajne naslove se ni bilo mozno več prijavit. Potem sem pa naredil NOVO prijavo na NET PASSPORT.
Pa sem poskusim prijavit na MSDN. Ok prijavo naredim. Potem pa hočem še vnest višji status. ok vnesem podatke. ampa ni mi jasno kje naj dobim številko Subscriber ID.
Ali slucajno kdo ve, kje bi jo našu. Pregledal sem vse skatle, ki pridejo vsak mesec. Pa na spletni strani MCP pa tko naprej. Te stevilek nikjer.
Kaka rešitev?
lp
Greg
Imam status MCP (Microsoft certi. partner).
Iz nepojasnjenjih razlogov se je sesul NET PASSPORT. Skratka prijava na običajne naslove se ni bilo mozno več prijavit. Potem sem pa naredil NOVO prijavo na NET PASSPORT.
Pa sem poskusim prijavit na MSDN. Ok prijavo naredim. Potem pa hočem še vnest višji status. ok vnesem podatke. ampa ni mi jasno kje naj dobim številko Subscriber ID.
Ali slucajno kdo ve, kje bi jo našu. Pregledal sem vse skatle, ki pridejo vsak mesec. Pa na spletni strani MCP pa tko naprej. Te stevilek nikjer.
Kaka rešitev?
lp
Greg
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Msn Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1078 (942) | Uporabnik |
» | Microsoft trdi, da je varnost Linuxa mit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11458 (8219) | _n00b_ |
» | MSN problemOddelek: Programska oprema | 1317 (1246) | JOKER |
» | EU proti .NET tehnologijiOddelek: Novice / Zasebnost | 2784 (2784) | cekr |