Forum » Programiranje » [Podatkovna baza] Kako ugotoviti format?
[Podatkovna baza] Kako ugotoviti format?
nejck ::
Pri seminarski nalogi (knjižničarski program) sem naletel na težavo in sicer:
Za lažji prehod iz starega sistema v novega je potrebno odpreti staro bazo, tu pa nastopi problem, saj program omogoča shranjevanje le v bazi, ki jo ta program uporablja, nikjer pa ni specifirano, kakšen format to je.
Zanima me, kako ugotoviti, kakšna baza to je in kako jo odpreti vsaj za branje.
Hvala za odgovore,
nejck
Za lažji prehod iz starega sistema v novega je potrebno odpreti staro bazo, tu pa nastopi problem, saj program omogoča shranjevanje le v bazi, ki jo ta program uporablja, nikjer pa ni specifirano, kakšen format to je.
Zanima me, kako ugotoviti, kakšna baza to je in kako jo odpreti vsaj za branje.
Hvala za odgovore,
nejck
Nazalost ne... sem jo poskusal odpreti ...
preimenoval v dbf poskusal odpreti z database editorjem ter z ms accesom (import table) in mi vedno javi error.. tako da mislim da ni dbase :(
vseeno hvala za nasvet, se veselim nadaljnih nasvetov.
lp,
nejck
preimenoval v dbf poskusal odpreti z database editorjem ter z ms accesom (import table) in mi vedno javi error.. tako da mislim da ni dbase :(
vseeno hvala za nasvet, se veselim nadaljnih nasvetov.
lp,
nejck
darkolord ::
Probaj trid, da ugotoviš, če je kak standarden format
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
darkolord... hvala...
zanimivo, ko zaženem trid mi vrne, da naj bi to bila datoteka s končnico .cel in sicer: Autodesk FLIC Image File (extensions: flc, fli, cel).
Kolikor mi je znano to ni format za shranjevanje baz - na zalost mi torej trid ni pomagal... morda še kak drug nasvet?
hvala,
nejck
zanimivo, ko zaženem trid mi vrne, da naj bi to bila datoteka s končnico .cel in sicer: Autodesk FLIC Image File (extensions: flc, fli, cel).
Kolikor mi je znano to ni format za shranjevanje baz - na zalost mi torej trid ni pomagal... morda še kak drug nasvet?
hvala,
nejck
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ugotoviti katere tip datoteke predstavlja .dat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2543 (2333) | petrus |
» | Windows XP boot loader na disketi??Oddelek: Programska oprema | 1659 (1558) | ender |
» | Direktna povezava z možganiOddelek: Znanost in tehnologija | 3015 (2289) | sverde21 |
» | Kako odpret ta image?Oddelek: Programska oprema | 1266 (1030) | billy |
» | kako odpret DB datoteko (ni paradox)Oddelek: Programiranje | 1634 (1530) | zeleznika |