Forum » Programska oprema » Potrebujem nasvet za MS Word!
Potrebujem nasvet za MS Word!
Scarface ::
Pozdravljeni,
instaliral se Proofing Tools, kjer sem dodal nemščino, zdaj pa me zanima, kako naštimati default language v Wordu na Nemški jezik(German). Se pravi, da je spelling preverjen v nemščini in ne v slovenščini. Tudi, če obkljukam detect language automatically, mi ne deluje kot bi bilo treba....
Vnaprej se vam zahvaljujem za vse nasvete!
Lp
instaliral se Proofing Tools, kjer sem dodal nemščino, zdaj pa me zanima, kako naštimati default language v Wordu na Nemški jezik(German). Se pravi, da je spelling preverjen v nemščini in ne v slovenščini. Tudi, če obkljukam detect language automatically, mi ne deluje kot bi bilo treba....
Vnaprej se vam zahvaljujem za vse nasvete!
Lp
Been there, done that....
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
korpi ::
Hi!
Povem ti lahko za Word 2003 (mislim, pa da je v verziji 2000) podobno.
V statusni vrstici (to je tista na dnu) poišči ikono (lahko piše tudi slovenščina, nemščina ali kak drug jezik), ki spominja na sliko. 2x klikneš in izbereš jezik (nemščina). Nato pritisneš gumb Privzeto...
program te vpraša, če želiš uporabiti jezik na predlgi NORMAL.DOT. Odgovoriš pritrdilno.
Tako bi moralo delovati.
Mimogrede - to naredi preden imaš napisano besedilo. Ko daš preverjati, pazi, da imaš izbran jezik nemščina. Tisti Detect Language automatically ne deluje vedno...
Upam, da bo delalo.
LP KORpi
Povem ti lahko za Word 2003 (mislim, pa da je v verziji 2000) podobno.
V statusni vrstici (to je tista na dnu) poišči ikono (lahko piše tudi slovenščina, nemščina ali kak drug jezik), ki spominja na sliko. 2x klikneš in izbereš jezik (nemščina). Nato pritisneš gumb Privzeto...
program te vpraša, če želiš uporabiti jezik na predlgi NORMAL.DOT. Odgovoriš pritrdilno.
Tako bi moralo delovati.
Mimogrede - to naredi preden imaš napisano besedilo. Ko daš preverjati, pazi, da imaš izbran jezik nemščina. Tisti Detect Language automatically ne deluje vedno...
Upam, da bo delalo.
LP KORpi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: korpi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | setup.exe: slovenščina ali angleščina?Oddelek: Loža | 2862 (1858) | Phantomeye |
» | znanstveni člankiOddelek: Loža | 1092 (1010) | Pixy222 |
» | Učenje sorodnih jezikovOddelek: Loža | 1587 (1208) | gzibret |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6492 (5948) | zvau |
» | angleško-slovenski prevajalnikOddelek: Programska oprema | 8399 (8109) | dunda |