Forum » Sedem umetnosti » Fotografski tečaj kje
Fotografski tečaj kje
KTr1sk ::
Mene zanima če se da kje prijavit za kakšen fotografski tečaj, v bistvu se ge za darilo, ima pa zrcalno refleksni fotoaprat (sj ne vem če sem prav rekel) CANON Eos 350D. Lahko je tudi kakšno predavanje o Photoshpu oz. vse me zanima če se da kje prijavit v zvezi z fotografiranjem ali z obdelovanjem slik...(ne vem kaj obstaja)..hvala!
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
aljazh ::
Poglej na digitalna-akademija.com.
P.S.: Ne delam reklame. Če je link na komercialno stran ponudnika storitev foto izobraževanja kljub temu sporen, ga lahko moderator pobriše.
P.S.: Ne delam reklame. Če je link na komercialno stran ponudnika storitev foto izobraževanja kljub temu sporen, ga lahko moderator pobriše.
KTr1sk ::
No tole je že nekaj kar sem iskal, hvala!!
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
gzibret ::
Poglej malo na internet. Se spomnem, da sem gledal tudi neke on-line tecaje za fotografiranje (isci pod Kodak).
Vse je za neki dobr!
shadowfax ::
Tema je že malo zastarela pa, da ne odpiram nove, saj me zanima točno to. Torej kateri fotografski tečaj priporočate v Ljubljani? Mogoče kakšne izkušnje, če se je kdo že udeležil kakšnega pa ga priporoča. Cena naj nebo pretirana, kakšen popust za študente zaželjen. Želel bi se naučiti osnov fotografiranja itd.
Hvala!
Hvala!
@nny ::
shadowfax ::
Ni prvič, da sem ga ''zamudil'', šou je že v jeseni nekaj pripravljal, pa so bila takoj zasedena vsa mesta oz. sem bil na čakalni listi pa očitno ni nihče odpovedal. Vrjamem, da najceneješe variante niso najboljše, nasprotno pa tudi najdražje niso najboljše, kot naj bi bilo, zato sprašujem, če je že kdo kje bil pa priporoča še drugim.
Damiani ::
zanimam se za fotografski natečaj. Katerega priporočate, bolj se nagibam na popotne, splošne? Kaj pravite na tečaj. Ima kdo izkušnje s katerim drugim?
dunda ::
Škoda, da sem tole malo prepozno pogledal. Pred kratkim sem s kolegom vodil fotodelavnico v arboretumu Volčji Potok. No, saj bo jeseni še ena - mislim, da 13. septembra.
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DroniOddelek: Loža | 2450 (572) | stuhecd |
» | Foto začetnik - CanonOddelek: Zvok in slika | 1610 (1314) | freesty |
» | Olympus pen mini in slabe slike v prostorih z manj svetlobe (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7835 (6351) | eric_cartman |
» | Digitalni fotoaparat - subjekti v gibanjuOddelek: Kaj kupiti | 3515 (2985) | kara |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5209 (4048) | Gwanaroth |