Forum » Strojna oprema » Menjava CPU ventilatorja
Menjava CPU ventilatorja
khm ::
Pred kratkim mi je crknil ventilator na CPU, zamenjal sem ga z novim ventilatorjem (ta žre malo več toka - 0.47A (prejšnji vent. - 0.36A). Zaenkrat mi vse deluje normalno vendar pa mi vsakič ko zaženem comp (spet) izpiše da CPU vent. ne deluje in ali želim comp izključiti.Torej kako naj rešim ta problem?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
lbjkl
overlord_tm ::
tretji kabel pa sporoča št. obratov venta. In zdaj ni podatka pa plata misli da se ne vrti .
Saj prejšni je imel 3 kable, ane?
Kako bi rešil ta problem pa nimam pojma, poglej malo po biosu če se da ta warning izklopt. Pri meni se pomoje da :). Vsaj dokler sem imel vente in če sem ga izklopil mi je jambrala kišta, zdaj pa na vodno ni venta pa nič ne jambra :)
Saj prejšni je imel 3 kable, ane?
Kako bi rešil ta problem pa nimam pojma, poglej malo po biosu če se da ta warning izklopt. Pri meni se pomoje da :). Vsaj dokler sem imel vente in če sem ga izklopil mi je jambrala kišta, zdaj pa na vodno ni venta pa nič ne jambra :)
khm ::
Ja prejšnji je imel tri kable, ta pa ima samo dva. Hvala za obrazložitev tretje "žice" .
Mislim pa da se tega pri meni ne da izklopit v biosih.
Mislim pa da se tega pri meni ne da izklopit v biosih.
lbjkl
vres.ales ::
BIOS--poišči hardware monitor pa CPU fan, pa izklopi za vrtljaje
ker mam jaz en fan gor priklopljen ko ima premalo obratov pa sem moral to ugasnit če se mi je hotel računalnik zagnat
ker mam jaz en fan gor priklopljen ko ima premalo obratov pa sem moral to ugasnit če se mi je hotel računalnik zagnat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fan PWM signal X2Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1340 (1055) | Brane22 |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3013 (2517) | Pyr0Beast |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5565 (4477) | mimax |
» | Danes sestavljam novi computer...Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1044) | antonija |
» | Zakaj se mi ne vidijo obrati od ventov.Oddelek: Strojna oprema | 808 (750) | Lio |