Forum » Omrežja in internet » Firefox spyware
Firefox spyware
whatever55 ::
Pozdravljeni!
Zadnje čase mi je računalnik deloval precej počasi v igri cs in 2 priznana spyware programa nista našla spywarov. Nato sem inštalirav nov program, ki je našel okoli 15 spyov povezanih z mozzilo firefox. Tudi ko te spye odstranim, se kmalu pojavijo spet novi prav tako z pripisom v programu mozila defoult bla bla. Imam firewall in avast. Kako naj se znebim nadležnih vohunov?
Hvala, lepo se mejte.
Zadnje čase mi je računalnik deloval precej počasi v igri cs in 2 priznana spyware programa nista našla spywarov. Nato sem inštalirav nov program, ki je našel okoli 15 spyov povezanih z mozzilo firefox. Tudi ko te spye odstranim, se kmalu pojavijo spet novi prav tako z pripisom v programu mozila defoult bla bla. Imam firewall in avast. Kako naj se znebim nadležnih vohunov?
Hvala, lepo se mejte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bitdefender vs. nod32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2434 (1931) | 'FireSTORM' |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4729 (2678) | Myth |
» | Win Update Q811114 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 906 (831) | bmandelj |
» | Samodejno odpiranje in klicanje prosim pomoč NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (981) | gofra |
⊘ | Kako kej delujejo razni ti. Trojanski konji na Slo-TechuOddelek: Slo-Tech | 1372 (1042) | Sergio |