Forum » Strojna oprema » Windowsi se nalagajo zelo dolgo
Windowsi se nalagajo zelo dolgo

JohnyB ::
Imam sistem ki je v podpisu!
Na plati imam zadnji bios, fresh instal Winsew, z driverji vse štima.......
.....pa vendar se mi Winsi nalagajo najmn 3 minute, pride do maske k kaže logo potem pa čakam in čakam, k pride v Winse mi vse normaln dela!
Probo sm dat en bios nazaj, nič bol, nazaj na zaden bios, nič bol, pregledo sm disk z Fitnes testom iz Hitachi-jeve strani pa tud nč!!!
A je kdo imel podobne probleme!
Imel sem že isto plato, ta je žr druga, ki mi je delala BP! To plato mam ene 14 dni in gotov nism opazu zato ker komp skor zkoz šiba!
?
Na plati imam zadnji bios, fresh instal Winsew, z driverji vse štima.......
.....pa vendar se mi Winsi nalagajo najmn 3 minute, pride do maske k kaže logo potem pa čakam in čakam, k pride v Winse mi vse normaln dela!
Probo sm dat en bios nazaj, nič bol, nazaj na zaden bios, nič bol, pregledo sm disk z Fitnes testom iz Hitachi-jeve strani pa tud nč!!!
A je kdo imel podobne probleme!
Imel sem že isto plato, ta je žr druga, ki mi je delala BP! To plato mam ene 14 dni in gotov nism opazu zato ker komp skor zkoz šiba!
?
Apple iMac

Jst ::
Je od MSja. Uradno ga ne podpira več (ali pač?). Google: BootVis.
To je vse, kar moraš vedeti.
To je vse, kar moraš vedeti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako skrajšati čas nalaganja biosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1066) | StratOS |
» | Hitrejše nalaganje XPjev.Oddelek: Navijanje | 2091 (1367) | Pyr0Beast |
» | Zagon XP-jev - 1min mirovanje med zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2186 (1607) | SimplTech |
» | Dolgo zaganjanje racunalnika... (5 min)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1322) | iztok31 |
» | HELP"" OCing CELERON 433Oddelek: Navijanje | 930 (845) | Ashrack |