Forum » Zvok in slika » Snemanje videa iz namizja
Snemanje videa iz namizja
Djz3l3 ::
Am mene zanima sicer naslednja stvar.Ali gdo pozna kaksen program za zajemanje slike iz desktopa(namizja) pac v video obliko kar koli bi se men prikazalo na monitorju da bi neki program to posnel .Probal sem sicer z Fraps ampak je prgram namenje le igram in zajemanja screen shotov itd. ce gdo pozna kaksen program naj mi prosim pomaga svetuje itd .
Djz3l3 ::
Care samo najdu trail verzijo če bo ql porgramček seveda iščem celo verzijo seveda če dobim skrekano je ql če en bo treba pa kupt sicer 200$ sam itk ni zame tenks
janezl ::
Evo: http://www.wisdom-soft.com/
Free čisto solidno dela, snema sicer samo v AVI. Preden snemaš, priporočam, da spustiš št. barv na 65K ali manj, resolucijo na 800x600, sicer bo fajl ogromen, pa še bolj si v mejah sposobnosti predvajanja kakih projektorjev...
Jani
Free čisto solidno dela, snema sicer samo v AVI. Preden snemaš, priporočam, da spustiš št. barv na 65K ali manj, resolucijo na 800x600, sicer bo fajl ogromen, pa še bolj si v mejah sposobnosti predvajanja kakih projektorjev...
Jani
73 de Jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zidne tapeteOddelek: Loža | 1516 (1279) | Heisenberg |
» | Program za delanje filmaOddelek: Zvok in slika | 6930 (4003) | MiniProgram |
» | Vizualno zaznavanje objektovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1018 (677) | 1mihcc |
» | Ali pozna gdo kakšen ftp free strežnik za joomlo instalirat?Oddelek: Izdelava spletišč | 1784 (1419) | _veyron |
» | Iščem igreOddelek: Igre | 1304 (1116) | davco17 |