» »

Iščem igre

Iščem igre

SeeN000 ::

Iščem vse možne igre ki so podobne Super mario-tu. Če gdo pozna kakšne takšne vrste iger naj prosim jih čim več napiše. Iščem tudi igre arkadne (spodaj ekrana imaš plošček in žogica skače po prostoru in nesme ti padit dol, medtem pa pobiraš razne stvari za raztegnit ploščka, več žog, itd. z žogo moraš pa "razbiti" vse kocke). Čim več odgovorov prosim. Hvala

urban99 ::

Jazz Jackrabbit je nekaj podobnega

opeter ::

Uh, tega je cel kup.

Za platformske igre (kot Super Mario) imaš na voljo npr. SuperTux (odprtokodna), potem razne freeware igre, pa seveda plačljive.

Če želiš igrati starejših platformskih iger (tipa Commander Keen, Skunny, Dangerous Dave, Jill of the Jungle serija, Jazz Jackrabbit za DOS ipd.) imaš na voljo emulatorje, recimo DOSBox. Imaš tudi možnost emuliranja (posnemanja) raznih Nintendo SNES, NES, SEGA idr. konzol. Pri teh so na voljo res odlične platformščine tipa Pitfall (sicer na voljo tudi za Windows 95), Mr. Nutz, Donkey Kong Country, Sonic serija ipd.

Glede novejših plačljivih platformščin pa priporočam sledeče igre: Cave Days, Turtle Odyssey 1 & 2, Turtix, SuperCow, Brawe Dwarves serija.

Glede ti. Breakout iger pa poglej sem, na to povezavo. Priuporočam Richochet Infinity, serijo Bricks of xxx (Egypt, Atlantis, Camelot) pa milijon drugih.

Če želiš igrati stare originale, pa poišči kak Abandonware stran in igro Arkanoid serijo (podjetja TAITO). Za uporabo pa namesti DOSBox. Seveda je Arkanoid na voljo tudi za razne konzole, C64, AMIGO ter arkadne mašine (emulator MAME).

Tr0n ::

Super Mario Galaxy na Wiiju. Game of the year.

dzinks63 ::

:)) Cel kupček : Freeware Games, podobnih Mario

opeter ::

Sen000, še to:
dnevno (torej 24 ur) so na Giveawayoftheday.com na voljo vedno nove in nove licenčne igre in to celo brezplačno

SeeN000 ::

Ok hvala za odgovore;)

Zimavc ::

wolfenstien 3d,dyna,ken,duke nuke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zimavc ()

davco17 ::

Iščem igro ki je podobna klik lahko je online ali pa windows. Rad pa bi da bi igra vsebovala še kemijo ( eksploziv, voda) in različne materiale. Igra je lahko tdi plačljiva.
Hvala


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obstajajo še igra za dva igralca? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
518578 (5211) detroit
»

Igre za otroke 4,5,6 let

Oddelek: Igre
179700 (8184) GoldRakun
»

igre za malo mlajše?

Oddelek: Igre
215280 (4914) ffka
»

homemade igrca

Oddelek: Igre
262332 (1601) roli
»

Igre za joystick

Oddelek: Igre
62631 (2513) opeter

Več podobnih tem