» »

Snežna freza - rolba

Snežna freza - rolba

amerikanec ::

Vem da to nekako ne spada sem in da naj raje kidam sneg z lopato, a me vseeno zanima, kakšne so vaše izkušnje s tem "modernim" instrumentom.

Katero znamko rolbe imate, če deluje dobro, koliko je stala, kako pogosto se pokvari, kaj lahko naredi, kaj ne more in nasploh kako ste zadovolni. Razmišljam o nakupu vendar slišim veliko pritožb o neuporabnosti, tako da prosim vse ki imate rolbo, da mi zaupate vaše izkušnje! :D
"Zdrava pamet je od vseh reči na svetu porazdeljena najbolj enakomerno:
Vsakdo nemreč meni da je ima zadosti." Rene Descartes

fosil ::

LOL
Freza pa rolba sta dve čist različni stvari. Rolba je tist kamionček, ki ga imajo na drsališčih za glancanje ledu, tako da pomoje je nima doma ravno velik ljudi, bi pa verjel da se tisti, ki jo imajo pritožujejo nad uporabnostjo :D
Tako je!

perci ::

Pravzaprav je rolba ena znana firma, ki freze dela. Je pa res, da tut tisti mašini za led pucat rečemo rolba, zdej pa ne vem al jih pač ista firma dela al je v čem drugem stvar. Se mi ne da guglat.

Ma drage so te stvari, une ta švoh se sicer že za kakih sto jurjev dobi, sam pomojem je tist bolj za 10 centi snega, ne pa za take količine kot smo ga mel zdele. IMO.

Trancedeejay ::

Pri nas imamo STIGA rolbo. Brez rolbe si bolj tezko predstavljamo zimo, ker cestar ne pride do bajte pa se dostkrat je treba cesto spucat, ker preden cestar pride je ze pol sihta mim.
Ima dve varovalke, ce recimo kaksen kamen zagrab al pa da je na gumah prevec navora......to je en sravf al pa kos aluminija vmes in ce recimo kamen zagrab samo tist stift odleti, drgac bi slo vse v PM. Lahko se zalaufa tut samo na gumb ali pa rocni poteg. S prvo prestavo se da 50cm sneg zmetat. Po dvoriscu smo mi z lopatam zmetal, da ne bi rolba kej tlakovcev zjebala,ko gre po tleh sprednji del,vse naprej pa z rolbo. Na rolbi je se na easy luc za ponoc, kolk je pa kostala pa ne vem. Sicer ni nic posebnega narejena(ko pogledas spodaj stango od koles, nekej po kmecko), drgac na zunej zgleda kao huda.
Tolk od mene.
Have a nice Day

Matt
Music is the key

Nekej podobnga temu, sam nasa je pomoje en visji model, ker je malo bolj masivna z vecjim gumam, pa se kle luci ni.

Evo, taka je, sm najdu

Have a nice Day

Matt
Music is the key

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

kok pa to košta?

Tazgornja sem pogledal v merkurje je malo manj kot 190 jurjev, kolk je bla pa nasa pa ne vem(ni na merkurjevi strani).
Have a nice Day

Matt
Music is the key

SkIDiver ::

Traktor Ferrari, 36KS in predelana freza širine 1,5 m in višine pol metra ali več (kolkr nastavš) pa ga ni kamna, ki bi zmotu zadevo in ga ni snega, ki ga ne bi zmetalo:D

Nejc Pintar ::

pri sosedih imajo en miniaturni model, tako do višine max. 10-15 cm, kar je več se že zabaše:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

snežna freza - za cca 800 eur

Oddelek: Loža
3716822 (1330) Spajky
»

Kje dobiti sneg?

Oddelek: Loža
274049 (2637) DimmniBurek