Forum » Operacijski sistemi » DISK ERROR!!!:(((
DISK ERROR!!!:(((
Elemen_T ::
Danes so mi winsi XP sredi dela bloknili...disk je začel nenavadno preskakovati (IBM)...
Ko ga sedaj na novo zalaufam se mi obesi (že v poteku nalaganja-blue screen) in pravi, da je bil PC narobe ugasnjen in da so na njem lahko napake...Tudi takrat disk čudno preskakuje.
Ko grem v recovery konzolo od XPjev mi v C: noče prit, D: in E: pa sta bp.
Na cju imam res pomembne podatke in bi bila cela pizdarija če zgubim.
Drugač pa z diskom nisem počel popolnoma nič. Parkat sem ga transportiral k prijatelju, to pa je tudi vse.
Mi je pomoči?
Ko ga sedaj na novo zalaufam se mi obesi (že v poteku nalaganja-blue screen) in pravi, da je bil PC narobe ugasnjen in da so na njem lahko napake...Tudi takrat disk čudno preskakuje.
Ko grem v recovery konzolo od XPjev mi v C: noče prit, D: in E: pa sta bp.
Na cju imam res pomembne podatke in bi bila cela pizdarija če zgubim.
Drugač pa z diskom nisem počel popolnoma nič. Parkat sem ga transportiral k prijatelju, to pa je tudi vse.
Mi je pomoči?
mobisuxguru01 ::
probej ga dat na drug ide kanal in drug kabel, men je tut vse OK delal, pol je pa zaaružu, kriv je bil pa kabel, če pa ne bo nič pomagalo si pa nabav en recovery progy, pa ga na en drug disk inštalirej, tok bi ti vedu poveadt
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recovery particija in prenosnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (1885) | D3m0r4l1z3d |
» | Popravilo diskaOddelek: Zvok in slika | 4153 (3236) | T-Mac |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1680 (1391) | Engineer_SLO |
» | Disk škripa alias I will dieOddelek: Strojna oprema | 1133 (902) | Spajky |
» | zviti kabli za diskOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1927 (1514) | AlienRex |