Forum » Mobilne tehnologije » GPRS PCMCIA kartica
GPRS PCMCIA kartica
pirat ::
LP,
za IBM laptop sem si omislil PCMCIA kartico za brezžično povezovanje preko Simobilovega GPRS omrežja. Stvar dela dokaj brez problemov, moti me le, da se pri povezovanju skoraj ves čas slišijo tiste značilne motnje in poki (kot se npr pri nekaterih avtoradijih če je v bližini GSM aparat, ki sprejema klic). Se da te motnje kako omiliti? Imajo še kakšen drugačen (negativen) vpliv na delovanja laptopa?
lp,
pirat
za IBM laptop sem si omislil PCMCIA kartico za brezžično povezovanje preko Simobilovega GPRS omrežja. Stvar dela dokaj brez problemov, moti me le, da se pri povezovanju skoraj ves čas slišijo tiste značilne motnje in poki (kot se npr pri nekaterih avtoradijih če je v bližini GSM aparat, ki sprejema klic). Se da te motnje kako omiliti? Imajo še kakšen drugačen (negativen) vpliv na delovanja laptopa?
lp,
pirat
Cokolesnik ::
Tudi jaz sem imel enak problem in ga nisem uspel odpraviti. Mobitelov karticni telefon FUSION (gprs/umts/wlan) prenosnika ni motil. Sem pa oba vrnil nazaj zaradi pomanjkanja signala (pri Mobitel-u umts signala, pri Simobilu pa niti gprs ni vleklo, kaj sele edge).
Ali pozna kdo kaksen slovenski cenik karticnih telefon, ki jih ne ponujata Mobitel oz. Simobil? Opazil sem namrec, da Sony E. ponuja kar nekaj karticnih telefon, Nokia prav tako...
Ali pozna kdo kaksen slovenski cenik karticnih telefon, ki jih ne ponujata Mobitel oz. Simobil? Opazil sem namrec, da Sony E. ponuja kar nekaj karticnih telefon, Nokia prav tako...
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitelov internet???Oddelek: Mobilne tehnologije | 6224 (5676) | ahac |
» | Klasični DiulUp - še aktualen?Oddelek: Omrežja in internet | 1749 (1225) | pirat |
» | EDGE prenosOddelek: Mobilne tehnologije | 1628 (1436) | dejvidlj |
» | Kaj menite o Mobitelih s Fotoaparati? In o MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1988 (1643) | Caligula |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3344 (2784) | CaqKa |