Forum » Zvok in slika » Večsnemalni CD
Večsnemalni CD
BLIHA ::
Zdravo.
Preko Nerota sem zapeko filmček 250 MB z opcijo "večsnemalni". Nato pa sem še dodal en filmek, 150MB. Zdaj mam na CD 2 filmčka. Prvo mi do konca predvaja 1., ko pa bi moral začeti z drugim posnetkom pa se ustavi in je samo črni monitor. Če kliknem ročno, da začne predvajati naslednji posnetek, potem film predvaja, a jas hočem, da se to zgodi avtomatsko. Probal sem v BS Playeru in v Media Playeru, pa je pri obeh predvajalnikih ista težava. Je treba kaj zakljukat ali kaj podobnega.
V naprej hvala za odgovore.
Preko Nerota sem zapeko filmček 250 MB z opcijo "večsnemalni". Nato pa sem še dodal en filmek, 150MB. Zdaj mam na CD 2 filmčka. Prvo mi do konca predvaja 1., ko pa bi moral začeti z drugim posnetkom pa se ustavi in je samo črni monitor. Če kliknem ročno, da začne predvajati naslednji posnetek, potem film predvaja, a jas hočem, da se to zgodi avtomatsko. Probal sem v BS Playeru in v Media Playeru, pa je pri obeh predvajalnikih ista težava. Je treba kaj zakljukat ali kaj podobnega.
V naprej hvala za odgovore.
Lp BLIHA
Dejancek ::
Da predvaja 2 del videota, moreš prvi del videota poimenovat XXX1.avi in drugi del pa XXX2.avi
V tem primeru program avtomasko preskoči na 2 del videota, skoraj brez da bi opazil.
V tem primeru program avtomasko preskoči na 2 del videota, skoraj brez da bi opazil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "youtube downloader" kateri?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8524 (35) | bemfa |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17879 (10896) | SLO_Matej |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4369 (3669) | hojnikb |
» | Potrebujem 1080p free sampleOddelek: Zvok in slika | 1793 (1506) | RejZoR |
» | namesto filma samo sivoOddelek: Pomoč in nasveti | 922 (835) | Binji |