Forum » Programska oprema » Kateri program za 3D
Kateri program za 3D
osti1 ::
Haj.
Zanima me, kateri program bi predlagali za izdelavo 3D modelov? Rabu bi neki dost enostvnega za uporabo, ker večinoma uporabljam Photoshop, bi rad vidu, da je neki podobno simpl.
LP
osti
Zanima me, kateri program bi predlagali za izdelavo 3D modelov? Rabu bi neki dost enostvnega za uporabo, ker večinoma uporabljam Photoshop, bi rad vidu, da je neki podobno simpl.
LP
osti
Če polžu ukradejo hišico, ... a je nag ali brezdomec?
Vesoljc ::
free al simpl?
max, maya, blender, rhino, itd...
za blender, ki je free, je tudi tuki na ST en clanek...
max, maya, blender, rhino, itd...
za blender, ki je free, je tudi tuki na ST en clanek...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
osti1 ::
Rečmo raj simpl, tok da ene par modelov zrihtam ... predvsem bi rad za TV naredu vrtečo zemlo al pa znake, podobn k na POPu, pa zase za bannerje enepar filmčkov, sam rabm 3D model nardit.
LP
osti
LP
osti
Če polžu ukradejo hišico, ... a je nag ali brezdomec?
Airskull ::
Ma če se nisi še na nobenega navadu, potem kar dolpotegni Blenderja.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
overlord_tm ::
ko se ga navadš, si želiš da bi bili vsi programi taki ... ne pa povhn enih fancy ikonc vsepovsod ...
sverde21 ::
sm ga probu pa se mi nekako ne da piflat tistih bližnic na pamet pa brat > 30 mega vlek manual
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za modeliranje hišeOddelek: Programska oprema | 5442 (3792) | soncek12 |
» | Program za CAD 3D modeliranjeOddelek: Programska oprema | 3456 (3087) | Pro_moted |
» | Izdelovanje iger in Blender ?Oddelek: Programiranje | 2370 (1831) | korenje3 |
» | Izdelava igreOddelek: Programiranje | 1513 (1161) | bluefish |
» | najbolj enostaven program za 3d modeliranjeOddelek: Programska oprema | 7800 (7629) | barbarpapa1 |