Forum » Operacijski sistemi » Obnovitev sistema ne gre !?
Obnovitev sistema ne gre !?
mismas ::
Imam Win XP sp2. Pojavil se mi je problem, saj ne morem več vklopiti funkcije - obnovitev sistema. Javi napako : Obnovitev sistema je naletela na napako, ko je poskušala omogočiti/onemogočiti pogone. Ponovno zaženite svoj računalnik in poskusite znova.
Ima kdo kakšno idejo ?
Ima kdo kakšno idejo ?
mismas ::
V event viewerju se pojavita sledeči napaki :
Postopek inicializacije obnovitve sistema ni uspel.
system restore storitev se je prekinila s to napako : navedene datoteke ni mogoče najti (event id : 7023 service kontrol manager)
Vse se je začelo, ko sem odinstaliral daemon tools in si instaliral novo verzijo 4. Zelo nenavadno in sumljivo je bilo, da se daemon tools ni pojavil med add/remove programs na kontrolni plošči in ga tudi sedaj ni.
Tudi micro$oft (Knowledge Base article 817084) piše nekaj na to temo ampak SP2 bi moral ta update že imeti.
Ali bi mogoče bila rešitev reinstall system restore po spodnjem receptu :
http://bertk.mvps.org/html/tips.html#Re...
Postopek inicializacije obnovitve sistema ni uspel.
system restore storitev se je prekinila s to napako : navedene datoteke ni mogoče najti (event id : 7023 service kontrol manager)
Vse se je začelo, ko sem odinstaliral daemon tools in si instaliral novo verzijo 4. Zelo nenavadno in sumljivo je bilo, da se daemon tools ni pojavil med add/remove programs na kontrolni plošči in ga tudi sedaj ni.
Tudi micro$oft (Knowledge Base article 817084) piše nekaj na to temo ampak SP2 bi moral ta update že imeti.
Ali bi mogoče bila rešitev reinstall system restore po spodnjem receptu :
http://bertk.mvps.org/html/tips.html#Re...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6886 (3699) | solatko |
» | Problemi pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1465) | BorutK-73 |
» | Samodejno polnjenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1197) | bukev |
» | msn problem 8007007eOddelek: Pomoč in nasveti | 717 (613) | boogie_xlr |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4189 (3791) | imagodei |