» »

Kako odvrniti nasprotni (in isti) spol od sebe?

Kako odvrniti nasprotni (in isti) spol od sebe?

Stepni Volk ::

OK tu večinoma sprašujete kako do nasprotnega spola pravzaprav priti. Deklet, žensk, punc... Obratna perspektiva zna biti enako koristna. Verjamite mi. Kako se torej znebiti neželjene oboževalke?

"Ljubezen" se namreč deli na dva časovna modela:
- živalski, na prvi pogled, "kemija" po domače.
- na daljši čas (potem, ko se že nekaj časa privlačita in zanimata za druga drugega)

Prvega se lahko poskusimo znebiti s preprostimi pristopi.

Eden najboljših obrambnih mehanizmov je osebna (ne)higiena. Ženske imajo kar nekajkrat bolj občutljiv nos in na tem področju se da veliko narediti. Deluje z visokim odstodkom zanesljivosti. Lahko preverite na bližnjih :)

Druga je variacija na zadano temo: namerno zanemarjanje. Neobrit, neumiti lasje, pogriženi nohti, strgane hlače, zgonjena oblačila, out dated... u name it. Za estetsko ozaveščene trn v očeh.


Če vam duša ne da, da bi se spustili v grozodejstvo nad svojim civiliziranim telesom in nastopom ostane semo še vedenje. S tem vplivate rahlo bolj dolgoročno. Kemične komponente niste uspeli anulirati.

Kakšno je torej najbolj neželjeno vedenje?

Problematično. Nekatere osebke mačo vedenje odbija (večino), druge ravno obratno. Prav tako z vsemi ostalimi. Ostane torej osebna ocena situacije in temu primerno reagiranje.
Kupite si BMW obesek za ključe in če proti vam začne pihati veter neljube osebe, se začnite igrati z obeskom in vklopite svojo alter ego nemogočneža. BMW naj bo vsaka tretja beseda.
Če je dekle kolikor toliko normalna, bo odšla, ker se ji boste plehnato zamerili. Pri tem morate nekajkrat omeniti, da je omenjeno vozilo minimalno 10 let staro, da se znebite tudi potencialnih pleh P***. Če nežnejši spol še vedno ostane ob vas, kljub temu, da ste vlogo zelo dobro, oskarjevsko odigrali, pač tako ali tako ni material s katerim bi se bilo vredno spoznavati. Kar že veste :)

Lahko tudi variacija z računalniki ali HI-Fijem. Deluje. Preverjeno.

Ignoriranje je tudi eno dokaj dobro znamenje. Deluje na vseh živalih. Na vseh primerih homo sapianse ne. Nekatere to še dodatno motivira.

Seveda obstajajo modeli, ki vam jih s tem ne bo uspelo odbiti. Unflushable... ne da se jih odplakniti. Podobno kot se včasih zgodi po opravljeni veliki potrebi.
Kakšnega dobrega nasveta tu nimam. Deluje le pogreznitev v zemljo ali izpuhtenje v zrak.

Če imaš opraviti s kolikortoliko razumno osebo, se da tudi kaj dopovedati. Napisati, če ne gre v živo.

Isti spol
Tudi istospolni primerki so se mi že pribleževali. Zanimivo, nikoli v Sloveniji. Eden mi je dal vizitko, da ga pokličem, če bom kdaj osamljen. Avtoštopanje zna biti včasih sila neprijetno. Nikoli ne bom pozabil, kako je človek prestavljal in kako je z roko šel vedno proti mojemu kolenu...
Zato sedaj vsakič, ko koga poberem, posebej previdno prestavljam v 5 prestavo :)
In še čestitke ženkam, dobre sta da to prenašate z naše strani. Res.

Drugi primerek mi je ves večer kupoval pijačo in ponujal ključ svoje hotelske sobe.

Nista me motila. Tudi sovražim jih ne. Še manj bojim. Bolj neprijetno sem se počutil v primerih, ko so navalile ženske. Se je naslonila z obema rokama na kolena. Ali druga, ki se je otipavala pred menoj.
Sila nerodna reč. Gayem je sila enstavno povedati, da nisi iz njihove strani. Začuda jih to ne prepriča takoj.
Pri ženskah je problem, da deluje tisti plazilski del možgan, ki jih je sila težko nadzorovati. Avtomatični odzivi jih zato držijo v napačnem prepričanju. Nadzor teh prvinskih reakcij telesa pa je sila naporna stvar- Posebej v primerih, če je pozna ura ali kaj alkohola vmes (kar osebno ne bi vedel>:D).

Na kratko, za uspešno splakovanje samo obrnite navodila, kako dobiti, pridobiti... Voila!

sid911 ::

nabašeš se s česnom al čebulo pa je:P

(edit): uno je nezanimivo blo:P
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sid911 ()

Avenger ::

Does not compute.

Teli tvoji nasveti so na tem forumu kot da bi šel Rocco Siffrediju razlagat osnove seksa.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

borchi ::

F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O!

jutr grem lahko spet po parih letih ven! mora mi uspet enkrat končno tut prit nazaj v postlo SAM.

MORA!
l'jga

Stepni Volk ::

Boš moral še malce vežbati. Ne gre prvič. Žal.

Stepni Volk ::

P.S. kakšen detajl iz te teme tudi pomaga: 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami.

Pomaga tudi glasba. Pohvalite japonsko sodobno glasbo npr.

BigWhale ::

Za primere fatalne atrakcije v lokalih, pac nezazeljeno osebo polijes s pijaco, nehote jasno. Streses nanjo hrano oziroma nekaj primerno razmazljivega kar imas pri roki. Ce se ne odstrani po prvem poizkusu, to potem ponavljas se cel vecer. Ce ne prej, bo oseba odsla, ko jo bo zacelo zebsti v premocenih cunjah. Lahko se izgovarjas, da imas hudo atrofijo misic in se ti zato roke tresejo.

V primeru neke 'zaljubljenosti', ko osebek plazi za teboj dalj casa, pa se da verbalno stvar precej hitro urediti.

"Ti si ena butasta kura s celuliticno ritjo, povesenimi joski in krivim nosom. Grda si, glupa in nic nocem met s tabo." Kak podoben stavek se najde tudi za moskega.

V primeru, da gre ze za malo bolj resno zvezo, kjer prihaja tudi do bolj ali manj rednega sexa, lahko oba uredita stvar na precej preprost nacin. Totalno nasprotne sexualne zelje od partnerja, to precej hitro privede do nezadovoljstva.

Moski se lahko posluzujejo tudi bolj 'prefinjenih' metod, tri minutni spolni odnosi, ki se koncajo z izlivom v oko partnerke. Seveda tudi zenske niso pri tem nic prikrajsane. Precej dobra bi znala biti metoda izrazanje zelje po analni penetraciji partnerja s kakim 8" strap-on dodatkom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

Smorny ::

Ko sem bil mlajši sem se trudil okoli punc brez pretiranega uspeha. Sedaj ko sem pa že 7 let vezan, pa je ravno obratno, ženske se trudijo brez uspeha >:D
Ponavadi povem kar direkt, je najlažje in najboljše.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

SavoS ::

Če smo pa čisto odkriti, pa nam vsem moškim kar ugaja, da se katera punca vsaj malo zanima za nas.... kar nam vziguje ego in še kaj drugega >:D . S tem dobimo eno potrditev, da le nismo še za odmet, čeprav smo eni že krepko zakorakali čez 30.....
Kako se tega otresti... najbolje direktno poveš, da si vezan (čeprav nisi), ji pokažeš eno sliko z otroki ( lahko sosedovimi), ženskam rečeš, da te zanimajo moški, kot je že prej en omenu, vsaka druga beseda je računalnik, nogomet, pivo, avtomobili, ku*be, kolko si jih dal dol, pa predvsem najpomembejše hvališanje, se pravi, jaz sem to in to naredo, jaz imam to in to, jaz sem naj naj, ni boljšega od mene, pa seveda malo se zanemarimo z frizuro in izgledaom....če pa vse to ne deluje, pol je pa še ena fora..... enostavno rečeš jaz sem HIV POZITIVEN in mi ni preostalo več veliko življenja......>:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Volk| ::

Stepni Volk:
Tebi je malo dolgčas, kaj?:D
No, saj je meni tud. zato pa berem take teme8-)
(brez zamere-šale morajo bit)

Mercier ::

To je čisto resna tema. Zna zelo prav prit. Mogoče...slučajno...nekoč...

Tear_DR0P ::

hmm zanimiva tema
z geji na avtoštopu sem že tud jst mel izkušnje in mi je blo res hudo, ko sm mogu rečt sori, sam sm še nedolžn, in v mojem sanjskem prvem seksu ne igraš vloge
ženske, ki se jih ne morš znebit so pa tud lahko nadloga
ena je nekoč na men potrošla gore denarja, ker je milila, da me lahko nase priklene z bogasvom (sicer sem pohlepen, ne pa tud neumen)
druga pa je moji punci razložla, da me zdej noče več in me prepušča - yeah right like she ever had me

aja pa bigwhale ma zelo dobre metode - če se fant želi znebiti punce, je dovolj da veliko masturbira in si ne umiva penisa, smrad ostankov je zelo odbijajoč - seveda moraš na vsak način želet še analno penetracijo pred oralnim seksom in to še toliko bolj, če ona noče seksat - če jenimfomanka pa poveš da ne boš seksal do poroke

kako se punce znebijo tipa? preprosto, nej ga pele v postlo, tam ga sleče - pol se pa začne smehljat, pa cartat lulčeka in govori zram buci buci buci, ti si pa res najmanjši primerek svoje vrste, če pride še vprašanje kaj ga lahko odrežem za spomin, bo tip bežal (ni pa nujno)

aja pa BW 8" strap on ni nujno tko grozn, da bi zato zbežal
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Keyser Soze ::

:D Nej se smejem al jokam?

Saj nisem vsega prebral, ker se spet olepšuje in okrašuje na veliko tisto bistvo, ki bi lahko povedali v dveh stavkih. Ampak... Zdaj mi pa povejte, kdo od vas je takšen revež, da mora na poti domov, v službo, iz bara, ipd. dobesedno bežat pred zasledovalkami in zasledovalci? Ga takoj častim z dvema njegovima naljubšima pijačama, samo da vidim ta fenomen.

Sicer pa... Konji so marsikomu lepe živali, lahko pa rečem, da oskrba konj ni nič kaj lepa niti pretirano prijetna. Tako da, če iamte res blazne probleme z oboževalci, pojdite kakšno uro pred izhodom, obhodom, karkoli že, malo v konjušnico... Skidat malo gnoja, očedit živali in nato ven. Brez tuširanja, ipd. Garantirano se vas bodo vsi izogibali v velikem loku.

P.S.: No ja, razen če se začuda zazdite izredno privlačni kakšnemu drugemu "osebku" s policajem na hrbtu.

leonius ::

Ljudje, ki ne razumejo in niso sposobni verbalne komunikacije in ne verjamejo na besedo niso moja druzba!

Da bi zaudarjal, da bi s tem odvrnil druge?

Pomeni, da se tusiras zaradi drugih...ne zaradi sebe...


Ljubezen in casovni modeli? lol..
IMHO

jRk0 ::

Prakticno sem vedno uspel z ignoriranjem. Mogoce ni najbolj kratkotrajna zadeva, na koncu pa edno zaleze =)
You fuck up once, you loose two teeth.

BigWhale ::

> Pomeni, da se tusiras zaradi drugih...ne zaradi sebe...

Jaz se predvsem zaradi drugih. Resno. Mene ne moti, ce nimam opranih las in spucanih nohtov... :P

Nejc Pintar ::

Tudi jaz se predvsem zaradi kulture, če bi bilo po moje bi se umil once a month:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

borchi ::

če bi bilo po moje bi se umil once a month

pa če bi blo treba al pa ne.
l'jga

BigWhale ::

Itak. :P Prekomerno umivanje z zelo agresivnimi 'cistili' bolj skodi, kot koristi. Vsaj kar se zdravja tice.

Stepni Volk ::

Poskusil sem tudi s prstanom. A je to pritegnilo čisto posebno zvrst žensk. Preferirajo samo poročene. Varne. Z njimi se ni potrebno zares vezati... in še izsiljuješ jih lahko malce. Jamraš kolegicam... in živiš "razburljivo" življenje polno avantur.

Res je. Pozornost drugega spola (če so to tvoje preference) ugodno deluje na ego in še kaj. A hkrati tudi negativno. Vse stvari imajo svoj plus in minus. Včasih, ob določenih dnevih je več minusov.

Dobra obramba v tem primeru, je prijatelj, znanec ali kolega, na katerega se ženske lepijo. V kontrast povabiš še kolega, ki ima enak vpliv na prototipe in razne beta verzije. Stojiš nekje med njima in uživaš v popolnem miru vakuma vmes. Blagodejno.>:D

IPod ali vsak drug prenosnik je tudi dobra stvar. Z njim je moč poudariti ignoriranje. Vzameš slušalke iz žepa in poslušaš.

Zgodovina sprememb…

Step2en Wolf ::

gendale ::

reci ji da jo ljubiš in da bi zanjo storil vse

opeter ::

Na enem drugem forumu (joker?) sem enkrat bral sledeči nasvet nekako v tem kontekstu:

"Če se želiš večine punc rešiti, ji poveš, da imaš majhnega in jo nikoli ne moreš zadovoljit. Ali pa, da si impotenten. V ekstremnem primeru pa, da si peder. Te bo hitro pustila."
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

urosh ::

aja, pa tema je iz 2005 :)

Slo-One ::

Ja pa me čudi, da nikol ni imela pozornosti, ker je zabavna =).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471198543 (56107) FireSnake

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15539700 (29492) vostok_1

študentski domovi in odnosi moški-ženske

Oddelek: Šola
358302 (6814) francek1

Več podobnih tem