Forum » Zvok in slika » deljenje mp3
deljenje mp3
Webmojster ::
Y0!
Probaj ta program Mp3 Trackmaker (kratek, ucinkovit). Mogoce bos imel na zacetku malce tezav z njim, vendar je full uporaben. Sem z njim razdelil 100 Mb mp3 je v manj kot 15 sekundah.
Probaj ta program Mp3 Trackmaker (kratek, ucinkovit). Mogoce bos imel na zacetku malce tezav z njim, vendar je full uporaben. Sem z njim razdelil 100 Mb mp3 je v manj kot 15 sekundah.
Tr0n ::
Razdelis lahko MP3 s skoraj vsakim wave editorjem (Cool Edit, Sound Forge, Acid,...).
Ce pa bi rad posnel MP3 na CD, pa lahko recimo direktno v Nerotu to naredis.
Ce pa bi rad posnel MP3 na CD, pa lahko recimo direktno v Nerotu to naredis.
Vegetto ::
pozdravljen.za to opravilo je še najboljši Cool Edit , je dober in simple za uporabo.
Sicer pa ti je trOn kar v redu svetoval.
lp.
Sicer pa ti je trOn kar v redu svetoval.
lp.
Vsaka stvar ima svojo dobro stran, vendar tudi slabo stran.
Torej,če je težava, potem je za njo tudi rešitev.
Torej,če je težava, potem je za njo tudi rešitev.
Webmojster ::
Cooledit je res dober program, vendar ko imas ti 100 MB mp3, moras cakat najprej ene 10 minut, da ti komad nalozi v cooledit, nato pa spet 10 minut ko ga shranis. to je pa malce prevec za moje pojme.
lalan ::
Hvala za odgovore.Imam namreč mpr full album,in če bi takega posnel na cd,bi bil kot en komad.Jaz pa bi rad,da bi te komade ločil,da bi potem lahko z cd playerjem preskakoval po komadih.Upam da se z cool editom to dela.
Tr0n ::
manc: ravno to lahko direktno v Nerotu naredis (no, verjetno se v kaksnem drugem programu za peko CDjev). Desni gumb na mp3ju, properties, Indexes, Limits, Splits. Potem pa samo dodas splite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iz gramofona v MP3???Oddelek: Zvok in slika | 3994 (2732) | Gapi |
» | Program za snemanje zvoka... enokanalno...Oddelek: Zvok in slika | 2113 (2061) | Tic |
» | Rad bi "rezal" mp3-je (kater programček?)Oddelek: Programska oprema | 1924 (1670) | Person |
» | Prog. za editiranje MP3 brez spreminjanja v WAV?Oddelek: Zvok in slika | 1191 (993) | Vlady |
» | Mix MP3Oddelek: Zvok in slika | 1353 (1103) | gvihteru |