Forum » Pomoč in nasveti » Težava s prenosnikom
Težava s prenosnikom
[MYTiX] ::
Imam Ibm thinkpad r40. Na njem sem imel win xp.
Sesul se mi je sistem. Problem je ker se je sesul tudi ntfs in ne morem namestit čez prejšnjo verzijo windows ( ker mi ob inštalaciji ponudi obvezen format ) ali pa da bi preko linuxa podatke prenesl na drugi comp ( linux sploh ne zazna particije ). Ko sem stestiral v Biosu disk, je napaka na sektorjih od 69700 - 69800 približno.
Kako bi uspešno dobil podatke nazaj? V čim krajšem času.
V naprej hvala za pomoč.
Sesul se mi je sistem. Problem je ker se je sesul tudi ntfs in ne morem namestit čez prejšnjo verzijo windows ( ker mi ob inštalaciji ponudi obvezen format ) ali pa da bi preko linuxa podatke prenesl na drugi comp ( linux sploh ne zazna particije ). Ko sem stestiral v Biosu disk, je napaka na sektorjih od 69700 - 69800 približno.
Kako bi uspešno dobil podatke nazaj? V čim krajšem času.
V naprej hvala za pomoč.
podpis
misso ::
Iz prenosnika vzami disk(poglje malo navodila), potem kupiš adapter(mislim da pride 2k) da ga lahko priključih na navadni ata kabel na računalniku in si probaj presneti podatke.
Veliko sreče misso
Veliko sreče misso
Sm rešu z BartPE. Live Windowsi. Pognal sem par orodij za popravilo sistema. In zdaj deluje. Če bo kdo kdaj potreboval.
podpis
gkovac ::
dej mi povej kaj si naredu, da ti je CD delal (da je bil image popoln) pa katere dodatne programe (če katere) si dodal gor.
Sam sem namreč imel probleme, ker mi je BartPE izpustil nek sys file. Potem se mi pa ni več dalo ukvarjat s tem
Sam sem namreč imel probleme, ker mi je BartPE izpustil nek sys file. Potem se mi pa ni več dalo ukvarjat s tem
lp,
Z nLite sem zdužil winxp in sp2. In pol iz tega naredil BartPE ISO. Programe pa lahko instaliras nakdnadno na mrežni pogon. Pa če imaš kakšno nestandarno mrežno kartico, si dodaj driverje v inštalacijo z nLite, sicer nisem poskušal ampak bi moralo delovat.
podpis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot extractOddelek: Pomoč in nasveti | 3529 (2900) | boogie_xlr |
» | Windows 7 se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1546) | Carmack |
» | WIN XP na USB ključku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1194) | krneki0001 |
» | Windows XP home edition in VirusOddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1263) | Mare2 |
» | knoppixOddelek: Operacijski sistemi | 2378 (1744) | kockish |