Forum » Elektrotehnika in elektronika » Predelava ATX napajalnika za v avto
Predelava ATX napajalnika za v avto
dgacnik ::
Živjo,
na foromu sem zasledil temo: Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhodu ; Na kateri uporabnik "stromar" pač opiše kako, bi si lahko sami izdelali tak napajalnik. Mene zanima ali je kdo poizkusil narediti to zadevo in če je bi ga prosil za pomoč. Veliko bi mi že pomagale kakšne slike takšnega napajalnik ali kaj podobnega.
Za info se ti že v naprej zahvaljujem
LP Dejan
na foromu sem zasledil temo: Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhodu ; Na kateri uporabnik "stromar" pač opiše kako, bi si lahko sami izdelali tak napajalnik. Mene zanima ali je kdo poizkusil narediti to zadevo in če je bi ga prosil za pomoč. Veliko bi mi že pomagale kakšne slike takšnega napajalnik ali kaj podobnega.
Za info se ti že v naprej zahvaljujem
LP Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 2005 (1250) | Bye |
» | PC se ne požene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7696 (6259) | Šolar |
» | Kako vzgat pc brez power gumba ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3144 (2387) | ronaldo |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3889 (3593) | Pyr0Beast |
» | napajlnik in ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2324 (1987) | Pyr0Beast |