» »

MP3 Avtoradio

MP3 Avtoradio

PIII850 ::

V novo vozilo si bi rad omislil nov avtoradio. Seveda ce je le mozno z funkcijo predvajanja MP3 jev. KAteri model mi priporočate in koliko so sploh cene. Seveda če je pri nas sploh mozno kaj dobiti. Hvala lp

boc ::

JVC SH-99R(B)
R - RDS
B black (obsaja tudi silver inacica)
Cena v ZDA cca 300$, v Nemciji 850 DEM.

Blaupunkt je dal ven tudi nekaj novega, ki zna sibat MP3, cena v ZDA je cca 300$.

boc

Tzar ::

Kenwood MP6090R, cena 83.990 SIT. To je cena pri nas. Za keš jo dobiš še ceneje. Za info kr piš.
lp
:D
Življenje je lepo!

[DrAc0] ::

O !

Ce imas rad voznjo in poznas koga, ki pozna Italijo in pa Palmanovo...ti svetujem da se odpeljes dol mal pogledat..od frenda frend ma takega ...kenwood..za 70..tisocakov..
Jaz ga grem takoj iskat..brz ko kupim Avto..:D:)
In spila kot treba..
LP

Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..

PIII850 ::

In to je vse kar imate povedat na to temo. Dejtno prosim jz rabim nujno, ker v kratkem dobim vozilo. Peogeot 307 :)))) in bi rad da mi zadeva spila v nulo

Prav tako upam, da imajo ti novi avtoradiji odpravljene pomanljivosti ki jih je imela AIWA, da nisi mogu dat shuffle in pa previjat komadovpa se kaj bi se naslo

lp

icecube ::

Najbolj se ti splaca kupiti JVC-jev avtoradio, ker igra najbolje. Slisal sem, da so ljudje imeli probleme z Kenwoodom ter Aiwo, in sicer da niso hoteli prebrati vseh cd-jev (ne misli da sem pristas JVC-ja, kajti jaz imam navaden CD-player od Kenwooda). Zato ti jaz svetujem JVC-ja, ker do sedaj nisem slisal se nobenih pritozb cezenj.
Kot sem prebral, vidim da je tudi Blaupunkt naredil mp3 player, zato ti svetujem da preveris se tega, ker dela dobre avtoradie (edino njegovi designi niso vsem usec).

gorazd ::

Imam Kenwooda MP6090 pa sem full zadovoljen z njim. Bere mi vse po vrsti (audio, CD-R, CD-RW), mp3je bere tud variable bitrate (od 32 - 320bps). Baje ne zna brat mp3je posnete v 320bps. To še nisem sprobal ker jih snemam "samo" VB 128 - 256bps. To špila pa super! :D Je pa res da pri nas za 30K več dobiš JVCja, ki zgleda bolj cool, če je boljši ne vem, nisem sprobal... :\

jugonostalgik ::

Po moje je boljše, da se osredotočiš na ostale komponente zvočnega sistema v avtu (zvočniki, ojačevalec...) Če boš imel povprečne zvočnike, po možnosti originalne, ki jih dobiš zraven avta, ne bo razlike v kvaliteti zvoka avtoradia.
Na splošno ti priporočam, da vse zvočnike, ki že bodo v avtu zamenjaš z drugimi, predvsem daj dobre tweeterje na armaturko.
Sam imam v avtu sledeče komponente:
-radio Kenwood KDC-8090R
-zvočniki spredaj KFC-P503 (ločeni woofer+tweeter+kretnica)
-zvočniki zadaj KFC-HQ695 (trosistemski ovalci)
-ojačevalec KAC-849 (4*100W)
-subwoofer v boxu MacAudio MacNitro 250
ojačevalec poganja ovalce in subwoofer (vezan v bridge)
Nima ti kej bit, če si dober skrit!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Avtoakustika] Soliden zvok v avtu. Kako se lotiti?

Oddelek: Kaj kupiti
4010059 (9472) sirotka
»

kateri avtoradio z mp3

Oddelek: Na cesti
162001 (1763) _Dejan_
»

Avtoradio

Oddelek: Na cesti
222208 (1773) dela
»

JVC ali Kenwood