Forum » Strojna oprema » infrared hitrost
infrared hitrost
alien-w ::
Kolk naj bi bila dejanska hitrost IRdaja? Sicer se da nastavit v winsih na 115200 samo to sigurno ni toliko, ker mi en mp3 (cca 5MB) dol vlece skor 20 minut!
misko ::
hitrost je manjša kot 57 600
preizkušeno v praksi, tm nekje okoli 33 600 ali malo več
zakaj? ne vem
preizkušeno v praksi, tm nekje okoli 33 600 ali malo več
zakaj? ne vem
shit, a pa se ne da to kej pohitrit? Rabm cim hitrejso povezavo med Laptopom in mojim stacionarnim compom... Kako lahko se povezem, da me bo cim manj stalo?
ginekolog ::
Hitrost IRja je do 4Mb/s (Toshiba). Če hočeš hitro in poceni, nabavi usb kabel in ju poveži. Če notes nima usb, kupi mrežno za notes (13.000 SIT) in mrežni kabel. Najceneje pa je kupit LPT kabel in ju povezat(hitrost je enih 70 kB/s = 560kb/s)
Jani
Jani
Hja, imam IBM think pad, pa zadeva pise, da podpira 4MB/s, samo problem je v mojem stacionarnem irdaju.... mam na comp prkloplen en senzor (oddajnik sprejemnik), pa zgleda samo na 115200 dela... pa se to ne glih najbols... ce sploh... IRda je se zmer najcenejs, ker je zadeva za noter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos podatkov iz odrezanih koncev sveta preko SMS-ov, satelita, ?, ...Oddelek: Omrežja in internet | 2375 (1951) | mojca |
» | Napetost ST-LAB USB-RS232 (PL-2303)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1841 (1755) | boogie_xlr |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 901 (756) | mare87 |
» | U.S: Robotics ISDN USB modemOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1208) | Duhec |
» | USRobotics me za**bavaOddelek: Strojna oprema | 1090 (940) | Sirki |