Forum » Pomoč in nasveti » lsass.exe - System error HELP!!!
lsass.exe - System error HELP!!!
pharaon ::
med nalaganjem windowsov odpre okence "lsass.exe - System error Object name not found"
sm probu it v safe mode da bi z removal toolom odstranu tega crva,pa niti v safe mode se ne da it.a je to sploh kriv ta črv al je kej drujga???obstaja kaka druga rešitev ko pa format??to se je zgodilo na prenosniku,tk da ne morm disk ven vzet pa pretočit podatke na drug komp, kr ma kolega kr neki stvari gor ko jih ne sme zgubit...
prosim za pomoč
hvala
sm probu it v safe mode da bi z removal toolom odstranu tega crva,pa niti v safe mode se ne da it.a je to sploh kriv ta črv al je kej drujga???obstaja kaka druga rešitev ko pa format??to se je zgodilo na prenosniku,tk da ne morm disk ven vzet pa pretočit podatke na drug komp, kr ma kolega kr neki stvari gor ko jih ne sme zgubit...
prosim za pomoč
hvala
BigBoss ::
Zadeva je resna.
LSASS = Local Security Authentication System in je eden bistvenih delov Windowsov. Požene ga WinLogon in LSASS poskrbi za preverjanje tvoje pristnosti in dovoljenj za delo ter poskrbi za morebitne auditing.
Jaz bi poskusil Servisni upgrade (install iz Win CD-ja preko obstoječe postavitve)
LSASS = Local Security Authentication System in je eden bistvenih delov Windowsov. Požene ga WinLogon in LSASS poskrbi za preverjanje tvoje pristnosti in dovoljenj za delo ter poskrbi za morebitne auditing.
Jaz bi poskusil Servisni upgrade (install iz Win CD-ja preko obstoječe postavitve)
BigBoss ::
Druga možnost pa je , da imaš Sasserja, ki je tudi nekaj petljal tam okoli LSass-a. Potem pa ERD-commanderja v roke (ali pa SLO-Tech Linux ;)) pa podatke dol, pa reformat, pa reinstall, pa podatke gor, pa delamo naprej....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | racunalnik se mi izklaplja :( na pomoc, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (849) | jesen |
» | Windows XP - lsass.exeOddelek: Operacijski sistemi | 2818 (1634) | Rauf |
» | lsass.exe - errorOddelek: Operacijski sistemi | 1456 (1305) | seatleon |
» | VirusOddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1540) | koyotee |
» | lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1673) | OtonVM |