Forum » Kaj kupiti » Trgovina / Avstrija
Trgovina / Avstrija
umax ::
A kdo ve za kakšno dobro založeno računalniško trgovino v Avstriji, v stilu Alternate-a? Namreč drug teden grem tako ali tako v avstrijo in bi sproti kupil še naslednje komponente, ker pri nas nekatrih sploh ni moč dobiti;
AMD ATHLON 64 3700+ BOX 1MB S939 San Diego
Asus A8N32-SLI Deluxe
OCZ EL Platinum DDR 2GB PC-3200 (2×1GB)
Westeren Digital WD2500KS /250Gb/SATA-II300/7200rpm/16MB Cache
SB Creative X-Fi Fatal1ty
XFX GF7800 GTX Extreme XXX 512MB (Retail, TV-Out, Video-In, 2x DVI)
ThermalTake Big Typhoon
AMD ATHLON 64 3700+ BOX 1MB S939 San Diego
Asus A8N32-SLI Deluxe
OCZ EL Platinum DDR 2GB PC-3200 (2×1GB)
Westeren Digital WD2500KS /250Gb/SATA-II300/7200rpm/16MB Cache
SB Creative X-Fi Fatal1ty
XFX GF7800 GTX Extreme XXX 512MB (Retail, TV-Out, Video-In, 2x DVI)
ThermalTake Big Typhoon
para! ::
Ne kupujem veliko v Avstriji, tako da ne vem kaj ti priporočat, a vendar ti svetujem, da ne hodiš v Celovec. Tam namreč nimajo NIČ (obstaja samo - napol prazen - Birg). Njihov Mediamarkt in Cosmo sta očitno začela prodajat bolj belo tehniko.
lp
lp
Death before dishonor!
Orchestra ::
sam zadnič bil pri severnih kmetavzarjih(aka avstrijcih...Živela slovenska Koroška) pa nimajo nč razn hladilnikov pa teh smeti.En 2dl sprite je 1,10Eura.... ...V Bosni pa dobim za "pola marke" kar znaša 70SIT .V glavnem maš Harvery Norman,Big Bang,Mimovrste,Mlacom,... samo ne hodi po privatnih trgovinah,ker imajo cene izpred enega leta.Tist nakupovanje v Avstriji je zgodovina razen, če imate zastonj bencin in ste željni gigantnih milkinih čokolad(450SIT),to je pa vse,kar je "ugodno".
LP
LP
Luc ::
Jaz bil zadnjič v Celovcu - MediaMarkt (www.mediamarkt.at).
Ja majo neki robe kr računalniške(veliko izbire), pa tud kr spodobna cena.. mi všeč da imajo sisteme recimo en DVD player pa DVD pekač, pri nas majo v sistemih še vedno FLOPPY , kdo pa res še vrti diskete. LCDji so tud kr cenejši kot pri nas.
Do Celovca je pa iz LJ tko 55 min (zmerna vožnja).
Je pa res da prej preglej dobro SLO (Big Bang, Harvey, Mlacom, Jae, Comtron, Mimovrste, Enaa, ..)
Ja majo neki robe kr računalniške(veliko izbire), pa tud kr spodobna cena.. mi všeč da imajo sisteme recimo en DVD player pa DVD pekač, pri nas majo v sistemih še vedno FLOPPY , kdo pa res še vrti diskete. LCDji so tud kr cenejši kot pri nas.
Do Celovca je pa iz LJ tko 55 min (zmerna vožnja).
Je pa res da prej preglej dobro SLO (Big Bang, Harvey, Mlacom, Jae, Comtron, Mimovrste, Enaa, ..)
Raziel ::
Zdaj če greš v Graz si poglej trgovine Birg, Peluga, Broser in še več jih je bolj v centru samo nevem imena.
Za primerjavo maš tukaj linke, samo pri teh trgovinah moreš imeti srečo če majo kakšne akcije da se splača
- Birg
- Peluga
- Broser
Drugače ša je meni všeč internet trgovina Alternate samo si pač robo moreš v avstrijo poslati ker v slo ne pošilajo
Za primerjavo maš tukaj linke, samo pri teh trgovinah moreš imeti srečo če majo kakšne akcije da se splača
- Birg
- Peluga
- Broser
Drugače ša je meni všeč internet trgovina Alternate samo si pač robo moreš v avstrijo poslati ker v slo ne pošilajo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raziel ()
Dami ::
V grazu maš tudi še ditech.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avstrijske trgovineOddelek: Kaj kupiti | 4943 (2784) | Isotropic |
» | Kje je ta peluga v grazuOddelek: Loža | 4672 (2929) | -ziga- |
» | Avstrija, Graz ali okoliceOddelek: Kaj kupiti | 4012 (3171) | VASkO |
» | Računalniške trgovineOddelek: Kaj kupiti | 3479 (2782) | alesr |
» | Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1383 (1174) | Stripy |